Op de hoogte van nieuwe projecten in Den Haag? Klik hier!

Groenhaaghe - Vrijstaande villa type E

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Groenhaaghe - Vrijstaande villa type E
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 491.886 - € 501.614
oppervlakte 188 - 188 m²
perceeloppervlakte 458 - 477 m²
inhoud 547 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ERA Contour
makelaar Nelisse Makelaarsgroep
gemeente Den Haag

Informatie

Het nieuwbouwproject Groenhaaghe - Vrijstaande villa type E wordt gebouwd in de plaats Den Haag. Dit project bevindt zich in de wijk Bouwlust en Vrederust. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 491.886 tot € 501.614. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 188 tot ca. 188 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 458 tot 477 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Nelisse Makelaarsgroep in Den Haag.

Andere nieuwbouwprojecten in Den Haag kunt u hier vinden: Nieuwbouw Den Haag

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 491.886 tot Euro 501.614
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
11Optie4581885474€ 491.886v.o.n. 
26Optie4771885474€ 501.614v.o.n. 

Type: Vrijstaande villa type E
Deze vrijstaande huizen hebben een statige uitstraling door het puntige zadeldak met elegante dwarskap, de vele raampartijen en de royale overstekken. De ramen zorgen voor een lichte warme uitstraling naar buiten en voor lekker veel daglicht binnen. 
 
Het huis heeft een woonoppervlak van 188 m2 en biedt daarnaast de mogelijkheid voor het parkeren van twee auto’s op eigen terrein. Nog extra sportspullen of fietsen te bergen? Dat kan in de aparte berging in de tuin. 
 
De tuin van nummer 11 ligt op het noordwesten. Wilt u 's ochtens de zon in de keuken, aan de ontbijttafel? Dan kunt de keuken het beste aan de voorzijde van de woning laten plaatsen. Dineert u liever in de avondzon? Dan laat u de keuken aan de achterzijde van uw woning installeren. De tuin van bouwnummer 26 ligt op het zuidoosten dus hier kiest u het wellicht andersom. Wat u ook kiest: er blijft altijd een zeer royale zit/leefhoek over, waarin u met flinke meubelen en mooie spullen ècht grote gebaren kunt maken. 
 
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet.  De tweede verdieping kan ook ingedeeld worden met twee slaapkamers en een badkamer. Deze verdieping heeft in  de basis 1 dakraam en kan optioneel van meer dakramen en/of dakkapellen voorzien worden voor extra licht en ruimte.  
 
Deze woning heeft in de basis: 
  • 188 m2 gebruiksoppervlak;
  • 3 slaapkamers;
  • Hoofdslaapkamer met inloopkast;
  • Grote zolderverdieping met hoge kap, circa 5 meter tot aan de nok;
  • Dakraam op de 2e verdieping;
  • 3 PV zonnepanelen op het dak. 


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Groenhaaghe
Welkom in Groenhaaghe! In dit nieuwbouwproject aan de rand van Den Haag komen 35 luxe koopwoningen in jaren '20 Dudok stijl. Het aanbod varieert van twee-onder-een-kapwoningen en hoekwoningen tot tussenwoningen en twee vrijstaande villa’s. De woningen worden zeer compleet opgeleverd met onder andere een complete keuken met inbouwapparatuur en een luxe badkamer.

Groenhaaghe maakt onderdeel uit van de vernieuwingen in Villapark Uithofslaan in Den Haag. 

De verkoop van de eerste 19 woningen is gestart! Kijk voor meer informatie op www.groenhaaghe.nl

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?