Op de hoogte van nieuwe projecten in Den Haag? Klik hier!

Vroondaal - Kavel

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Den Haag, project Vroondaal - Kavel

Algemene informatie

naam project Vroondaal - Kavel
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 6
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 461.500 - € 781.710
perceeloppervlakte 650 - 1101 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Gemeente Den Haag
tweede projectontw. Synchroon B.V.
derde projectontw. BPD Ontwikkeling, Regio Zuid-West
makelaar Vroondaal Adviseurs
gemeente Den Haag

Informatie

Het nieuwbouwproject Vroondaal - Kavel wordt gebouwd in de plaats Den Haag. Dit project bevindt zich in de wijk Kraayenstein en de Uithof. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 6 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van de kavels zijn vanaf € 461.500 tot € 781.710. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 650 tot 1101 vierkante meter en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Vroondaal Adviseurs in Den Haag.

Andere nieuwbouwprojecten in Den Haag kunt u hier vinden: Nieuwbouw Den Haag

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
6 van 6 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 461.500 tot Euro 781.710
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop750000€ 532.500v.o.n. 
2Te Koop1101000€ 781.710v.o.n. 
3Te Koop788000€ 559.480v.o.n. 
4Te Koop940000€ 667.400v.o.n. 
5Te Koop650000€ 461.500v.o.n. 
6Te Koop1000000€ 750.000v.o.n. 

Type: Kavel
Wonen in het GROEN!

Woonwijk Vroondaal ligt verscholen achter het groen van natuur en recreatiegebied Madestein in Den Haag. Een prachtig, maar ook uniek gebied om te wonen. Of u nu kiest voor een kavel om zelf uw huis te laten bouwen, of voor een kant-en-klare woning, alles kan in Vroondaal.

Uw eigen woning bouwen
In Vroondaal zijn kavels te koop van 600 m² of groter. Op deze kavels kunt u geheel naar eigen wens en in uw opdracht een woning laten ontwerpen en bouwen. ‘Moderne architectuur gaat in Vroondaal hand in hand met statige herenhuizen. De elegante Frank Lloyd Wright architectuur wordt afgewisseld met grote woonboerderijen met een rieten kap.’

Nieuw Aanbod in 2014!
In de loop van 2014 wordt het aanbod in Vroondaal verbreed. In het zuidelijk deel van Vroondaal worden dan kleinere kavels en projectmatige woningen aangeboden. De kavels variëren van circa 150 tot 500 m² en het woningaanbod  varieert in prijs vanaf circa  275.000 – tot circa  450.000 euro. Het aanbod bestaat uit eengezinswoningen in een rij en enkele twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Vroondaal
Midden in de natuur maar toch in het stadse Den Haag uw woning geheel naar eigen wens ontwerpen en laten bouwen op ruime kavels, dat kan in Vroondaal!
Vroondaal ligt in de rand van Den Haag, midden in natuur- en recreatiegebied Madestein  op loopafstand van strand en duinen, bossen en parken. Toch bereikt u met de auto in circa 15 minuten de Haagse binnenstad.

Maximale vrijheid
De woonwijk wordt gekenmerkt door rust, heel veel ruimte en vooral vrijheid. Alle voorzieningen waarvan u graag dagelijks gebruik maakt liggen in de omgeving direct grenzend aan het woongebied. Denkt u aan het complete wijkwinkelcentrum Loosduinen. Scholen, opvang en zorgvoorzieningen zijn allemaal in een straal van circa 10 autominuten aanwezig. Winterse wandelingen door de natuur, schaatsen op de vele waterplassen, in het voorjaar genieten van de uitbundige bloei van boshyacinten en rododendrons in Park Ockenburgh en zomers lekker uitrusten op het na bij gelegen strand of in de koelte van de bossen. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven, verstoppertje spelen, speurtochten en hutten bouwen.... ouderwets speelplezier.Kortom, een Haags woongebied dat het waard is te ontdekken! Vroondaal biedt ruime kavels vanaf circa 600 m2. Wij bespreken graag met u uw wensen en sluiten deze aan op de mogelijkheden in Vroondaal. Wij bieden u deskundige en ervaren begeleiding door onze adviseurs, die u desgewenst met raad en daad terzijde staan van aankoop tot realisatie van uw woning. Wij nodigen u uit Vroondaal te bezoeken en te ervaren. U kunt zonder afspraak ons informatiecentrum bezoeken van dinsdag t/m donderdag tussen 09.00 en 15.00 uur.Liever een ander moment? Afspraken maken wij op elk gewenst moment.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?