Op de hoogte van nieuwe projecten in Den Haag? Klik hier!

Dichtbij Leidschenveen - Poortwoningen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Den Haag, project Dichtbij Leidschenveen - Poortwoningen

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Dichtbij Leidschenveen - Poortwoningen
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 334.500 - € 334.500
oppervlakte 130 - 130 m²
perceeloppervlakte 133 - 133 m²
inhoud 338 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed West
makelaar Schieland Borsboom Zoetermeer
gemeente Den Haag

Informatie

Het nieuwbouwproject Dichtbij Leidschenveen - Poortwoningen wordt gebouwd in de plaats Den Haag. Dit project bevindt zich in de wijk Leidschenveen. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 334.500 tot € 334.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 130 tot ca. 130 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 133 tot 133 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Schieland Borsboom Zoetermeer in Zoetermeer.

Andere nieuwbouwprojecten in Den Haag kunt u hier vinden: Nieuwbouw Den Haag

Woningen
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 334.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
01Optie1331303386€ 334.500v.o.n. 

Type: Poortwoningen
Opvallende architectuur en een speelse inrichting van je benedenverdieping!
  • Royale drielaagse woning van 130 m2
  • Luxe zij-entree aan de kopgevel
  • Speelse plattegrond benedenverdieping, met extra ruime keuken
  • Maar liefst 5 slaapkamers
  • Ingerichte badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Het huis telt drie volledige woonverdiepingen met vijf slaapkamers. De living is tuingericht en voor de achtergevel kan je ook kiezen voor dubbele openslaande deuren of een schuifpui. De ruime keuken aan de straatzijde is helemaal naar jouw wensen in te delen. Ook deze woning heeft een tuin met berging en dichtbij het huis kun je de auto op je privé parkeerplaats op het gemeenschappelijke hof parkeren.
Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers en op de tweede verdieping zijn er nog eens twee plus een aparte installatie- c.q. wasruimte. Slaapkamers zijn eventueel ook samen te voegen zodat je een extra ruime slaap-, studie- of hobbykamer kan creëren.
 Alle verdiepingen zijn standaard voorzien van comfortabele vloerverwarming.
De woning heeft Slim Wonen huisbesturing.
De woning is standaard uitgerust met energieopwekkende zonnepanelen op het dak.

Project: Dichtbij Leidschenveen
Woon je in nieuwbouwproject DICHTBIJ, dan woon je royaal. De oppervlakte van de woningen varieert van 111 m2 tot zelfs 130 m2. Én je kunt je huis ook nog vergroten door de achterzijde uit te bouwen, of de zolderverdieping te voorzien van een dakkapel.
Rondom je huis heb je lekker veel groen. Niet alleen in je eigen ruime tuin, maar ook in het speels ingerichte gezamenlijke hof. Hier kun je gezellig de buren ontmoeten, terwijl de kinderen er naar hartenlust spelen. Ook aan de auto is gedacht: alle woningen hebben een privéparkeerplaats. De meeste woningen parkeren echt dichtbij; direct achter hun eigen woning.
 
Natuurlijk is je huis energiezuinig en comfortabel. Er liggen zonnepanelen op het dak, zodat je zelf duurzaam energie opwekt. Elke verdieping is voorzien van comfortabele vloerverwarming én daarnaast beschik je ook nog eens over SlimWonen huisbesturing. Hiermee kan je diverse functies van je woning, zoals onder andere de verlichting en verwarming, via je smartphone of tablet bedienen. Daarnaast kun je precies bijhouden hoe je energieverbruik is, en natuurlijk hoeveel energie je zelf opwekt. Slim Wonen is ook nog eens met diverse opties uit te breiden. Ook op het vlak van geluid is je woning comfortabel, want ventilatieroosters en glas aan de voorzijde van de woning zijn geluidswerend uitgevoerd.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?