Op de hoogte van nieuwe projecten in Den Haag? Klik hier!

Dichtbij Leidschenveen - Hoekwoningen

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Dichtbij Leidschenveen - Hoekwoningen
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 332.500 - € 332.500
oppervlakte 130 - 130 m²
perceeloppervlakte 119 - 119 m²
inhoud 338 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed West
makelaar Schieland Borsboom Zoetermeer
gemeente Den Haag

Informatie

In Den Haag wordt het nieuwbouwproject Dichtbij Leidschenveen - Hoekwoningen gerealiseerd. Dit is in de wijk Leidschenveen. Dit project omvat slechts 6 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 332.500 tot € 332.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 130 tot ca. 130 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 119 tot 119 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Schieland Borsboom Zoetermeer in Zoetermeer.

Andere nieuwbouwprojecten in Den Haag kunt u hier vinden: Nieuwbouw Den Haag

Woningen
1 van 6 woningen beschikbaar
Prijs Euro 332.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
18Optie1191303386€ 332.500v.o.n. 

Type: Hoekwoningen
Hoekwoning in DICHTBIJ heel royaal!
  • Extra ruime drielaagse woning van 130 m2 met drie volledige woonverdiepingen
  • Standaard maar liefst 5 slaapkamers
  • Ingerichte toilet en badkamer met sanitair en tegelwerk
In de drie woonlagen heb je standaard maar liefst zes kamers, waarvan vijf slaapkamers. De keuken aan de voorkant van het huis kan op meerdere manieren worden opgesteld, de woonkamer is tuingericht en kan ook nog tot 2,4 m diepte worden uitgebreid. Voor de tuingevel kan je ook kiezen voor dubbele openslaande deuren of een schuifpui. De eveneens grote tuin heeft een ruime berging, je auto parkeer je op eigen terrein of op het gemeenschappelijke binnenterrein.
Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers en op de tweede verdieping zijn er nog eens twee plus een aparte installatie- c.q. wasruimte en er is ruimte voor een ruime inloopkast. Slaapkamers zijn eventueel ook samen te voegen zodat je een extra ruime slaap-, studie- of hobbykamer kan creëren.
 Alle verdiepingen zijn standaard voorzien van comfortabele vloerverwarming.
De woning heeft Slim Wonen huisbesturing.
De woning is standaard uitgerust met energieopwekkende zonnepanelen op het dak.

Project: Dichtbij Leidschenveen
Woon je in nieuwbouwproject DICHTBIJ, dan woon je royaal. De oppervlakte van de woningen varieert van 111 m2 tot zelfs 130 m2. Én je kunt je huis ook nog vergroten door de achterzijde uit te bouwen, of de zolderverdieping te voorzien van een dakkapel.
Rondom je huis heb je lekker veel groen. Niet alleen in je eigen ruime tuin, maar ook in het speels ingerichte gezamenlijke hof. Hier kun je gezellig de buren ontmoeten, terwijl de kinderen er naar hartenlust spelen. Ook aan de auto is gedacht: alle woningen hebben een privéparkeerplaats. De meeste woningen parkeren echt dichtbij; direct achter hun eigen woning.
 
Natuurlijk is je huis energiezuinig en comfortabel. Er liggen zonnepanelen op het dak, zodat je zelf duurzaam energie opwekt. Elke verdieping is voorzien van comfortabele vloerverwarming én daarnaast beschik je ook nog eens over SlimWonen huisbesturing. Hiermee kan je diverse functies van je woning, zoals onder andere de verlichting en verwarming, via je smartphone of tablet bedienen. Daarnaast kun je precies bijhouden hoe je energieverbruik is, en natuurlijk hoeveel energie je zelf opwekt. Slim Wonen is ook nog eens met diverse opties uit te breiden. Ook op het vlak van geluid is je woning comfortabel, want ventilatieroosters en glas aan de voorzijde van de woning zijn geluidswerend uitgevoerd.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?