Op de hoogte van nieuwe projecten in Den Haag? Klik hier!

Energiekwartier - Penthouse

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Den Haag, project Energiekwartier - Penthouse

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Energiekwartier - Penthouse
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
type woningen penthouse
status in verkoop
koopprijs € 505.000 - € 505.000
oppervlakte 132 - 132 m²
inhoud 399 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed West
makelaar Frisia Makelaars B.V.
gemeente Den Haag

Informatie

Het nieuwbouwproject Energiekwartier - Penthouse wordt gebouwd in de plaats Den Haag. Dit project bevindt zich in de wijk Rustenburg en Oostbroek. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 8 te koop staande penthousen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 505.000 tot € 505.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 132 tot ca. 132 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Frisia Makelaars B.V. in Den Haag.

Andere nieuwbouwprojecten in Den Haag kunt u hier vinden: Nieuwbouw Den Haag

Woningen
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 505.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
D1-89Te Koop01323995€ 505.000v.o.n. 

Type: Penthouse
Appartementen, maisonnettes en penthouses

Er zijn maar liefst 12 typen appartementen. Het ene appartement heeft een zeer diepe woonkamer van circa 40 m2, terwijl een andere appartement een groot terras/balkon heeft langs twee zijden van de woning. Er zijn ook appartementen met een loggia en een viertal maisonnettes met een speelse vide. Keuze genoeg met een woon oppervlakte van circa 74 m2 tot en met circa 110 m2.

De woningen zijn compleet uitgerust met luxe keuken, sanitair en tegelwerk. Comfortabele vloerverwarming door de gehele woning is inbegrepen. Ieder appartement heeft een eigen buitenruimte en bijna alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnen­ terrein. De maisonnettes hebben een eigen entree direct aan de straat met hoge raampartijen die over twee verdiepingen doorlopen. Wil je wonen met een prachtig uitzicht over Den Haag? Kies dan voor één van de penthouses. Er is keus uit 7 typen, waardoor bijna elk penthouse uniek is. Ieder penthouse heeft een indrukwekkend terras, tot maar liefst ruim 90 m2.

Project: Energiekwartier
Stadswoningen
 
De stadswoningen in Edison bieden met een woonoppervlakte van ruim 130 m2 volop ruimte aan het gezin dat van het stadse leven houdt. Daarnaast biedt de woning veel flexibiliteit qua indeling. Zo is het vertrek op de begane grond naar eigen inzicht te gebruiken, bijvoorbeeld als kinderkamer, maar je kunt hier ook je keuken plaatsen. Het royale terras op de 1e verdieping geeft het wonen een extra dimensie. Heb je behoefte aan nog meer woonruimte? De woning is uit te breiden met een extra woonlaag. En kom je een keer laat thuis, dan hoef je nooit meer naar een vrije parkeerplaats te zoeken met jouw privé parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.
 
De woningen zijn zeer compleet uitgerust, inclusief een keuken met inbouwapparatuur. Iedere verdieping beschikt over vloerverwarming. Dat is niet alleen comfortabel, maar ook gunstig voor je energierekening. Met een Heijmans woning profiteer je optimaal van alle voordelen van nieuwbouw: energiezuinig, schoon, weinig onderhoud, veel comfort en vriendelijk voor het milieu. Bovendien is de woning voorzien van de SlimWonen huisautomatisering van Heijmans.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?