Op de hoogte van nieuwe projecten in Den Haag? Klik hier!

ZuidDuin - Penthouse Type G

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Den Haag, project ZuidDuin - Penthouse Type G

Algemene informatie

naam project ZuidDuin - Penthouse Type G
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen penthouse
status in verkoop
koopprijs € 975.000 - € 975.000
oppervlakte 171 - 171 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar MRP Development
makelaar Nelisse Makelaarsgroep
tweede makelaar Frisia Makelaars B.V.
gemeente Den Haag

Informatie

Het nieuwbouwproject ZuidDuin - Penthouse Type G wordt gebouwd in de plaats Den Haag. Dit project bevindt zich in de wijk Scheveningen. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande penthousen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 975.000 tot € 975.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 171 tot ca. 171 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Nelisse Makelaarsgroep in Den Haag of bij de makelaar Frisia Makelaars B.V..

Andere nieuwbouwprojecten in Den Haag kunt u hier vinden: Nieuwbouw Den Haag

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 975.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
151Te Koop017105€ 975.000v.o.n. 
SWK, Zonneterras

Type: Penthouse Type G
Royaal penthouse met terras aan drie zijden van de woning; gegarandeerd de hele dag zon. Standaard voorzien van twee badkamers. Door de royale afmetingen van de ruimtes zijn er vele extra keuzes in indeling mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan badkamer en suite met inloopkast. Informeer naar de mogelijkheden bij uw makelaar.

Wat nog meer:
  • Bij de woning hoort een eigen parkeerplaats en afgesloten berging in de onder de appartementen gelegen parkeergarage. 
  • De woning is inclusief badkamer- en keukeninrichting die, geheel naar eigen wens, verder is samen te stellen. 
  • De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
De start bouw is gepland in het voorjaar van 2016 en de oplevering waarschijnlijk in het najaar van 2017. 
 
Bekijk de woonplanner van www.dezuid.nl om een compleet beeld te krijgen van de indelingsmogelijkheden van de woning, inclusief bijbehorende prijzen.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: ZuidDuin
Je woont hier letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag
Op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen realiseert a.s.r. vastgoed ontwikkeling een nieuwe wijk: De Zuid. Op een unieke locatie. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Vlakbij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op De Zuid woon je zinderend aan zee.
 
ZuidDuin: exclusieve koopappartementen en eengezinswoningen
De Zuid wordt de komende jaren in verschillende fasen gerealiseerd. Het eerste deelplan is ZuidDuin aan de Houtrustweg, met uitzicht over de duinen, ideaal voor natuurliefhebbers. Dit bestaat naast 14 eengezinswoningen in het binnengebied uit 85 appartementen, waarvan 52 exclusieve koopappartementen.
 
Zinderend wonen op ZuidDuin in een appartement?
Wil je kijken naar de verschillende indelingsmogelijkheden van jouw favoriete appartement(en), ga dan naar de online woonplanner op www.dezuid.nl. Je kunt je appartement afstemmen op jouw manier van leven. Twee, drie of vier slaapkamers of toch een inloopkast? Je bepaalt het zelf. 
 
Zinderend wonen op ZuidDuin in een eengezinswoning?
Home, sweet homemade
Ontwerp je eigen woning; kies de grootte, stijl en indeling. Snel en inzichtelijk omdat de prijs gelijk met je keuzes meeloopt. Ben je tevreden met de woning, sla hem dan op, dan kan je je keuzes op een later moment terugzien. Stel je woning samen met de Woonplanner of stel je woning samen in gesprek met de makelaar.

Wil je een beeld krijgen van de toekomstige woonomgeving? Bekijk dan de Panoramatour.

Omgeving
Permanent vakantiegevoel
Het hele jaar rond genieten van zee, strand en duinen. Wonen in ZuidDuin is een permanent vakantiegevoel ervaren. Vanuit je woning wandel je zo door de duinen het rustige Zuiderstrand op. Om een hevige herfststorm te trotseren of om lekker lui te lezen in de zomerzon. Aan het Zuiderstrand grenst het prachtige Westduinpark. Dit natuurgebied met fiets- en wandelpaden strekt zich helemaal uit tot aan Hoek van Holland. Voor vertier kun je natuurlijk terecht op een van de gezellige terrasjes van de restaurants in de Scheveningse haven. En ook het bruisende Noorderstrand met de pier, het Kurhaus en de Palace Promenade ligt op slechts een steenworp afstand.
Je dagelijkse boodschappen doe je bij de supermarkt om de hoek. Wil je uitgebreider shoppen, dan loop je in tien minuten naar De Fred in het prachtige Statenkwartier. Deze bijna één kilometer lange winkelstraat met zijn vele unieke speciaalzaken is een begrip in Den Haag en ver daarbuiten. Na een bezoek aan de sportschool om de hoek, pak je een film bij Pathé. Of toch maar naar die voorstelling in het Zuiderstrandtheater of het Appeltheater?
 
Vaste gegevens:
Inspiratie en informatie:
Informatieloods De Zuid
Hellingweg 118, Scheveningen
De Informatieloods is alleen te bezoeken op afspraak, neem contact op met de makelaar.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?