Op de hoogte van nieuwe projecten in Den Haag? Klik hier!

Vermeerkwartier De vierde fase - Type B1

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Vermeerkwartier De vierde fase - Type B1
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 225.000 - € 225.000
oppervlakte 117 - 117 m²
perceeloppervlakte 119 - 119 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V.-vestiging Dordrecht
makelaar Olsthoorn Makelaars
gemeente Den Haag

Informatie

In Den Haag wordt het nieuwbouwproject Vermeerkwartier De vierde fase - Type B1 gerealiseerd. Dit is in de wijk Schildersbuurt. Dit project omvat slechts 1 te koop staande hoekwoning.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 225.000 tot € 225.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 117 tot ca. 117 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 119 tot 119 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Olsthoorn Makelaars in Den Haag.

Andere nieuwbouwprojecten in Den Haag kunt u hier vinden: Nieuwbouw Den Haag

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 225.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
17Optie11911704€ 225.000v.o.n. 

Type: Type B1
Een ruimte rij- of hoekwoning van drie verdiepingen met een zadeldak. Dit is het meest voorkomende type in fase 4 van het Vermeerkwartier. De indeling van de benedenverdieping is gericht op de tuin. Vanuit de hal komt u in de woonkamer en kijkt u door de grote raampartij tot achter in de tuin. Om de hoek ligt de open keuken. Deze is standaard open, maar met een simpele ingreep sluit u de keuken af van de woonkamer.

Op de bovenste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De ruimte en indeling op deze verdieping is voor veel gezinnen ideaal. Een vaste trap leidt naar de zolder. Ook deze verdieping is ruim. Perfect om uw spullen op te bergen of om extra kamers van te maken.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Vermeerkwartier De vierde fase
Betaalbare koopwoningen met een tuin zijn zeer gewild in de Schilderswijk! In de eerste bouwfase van het Vermeerkwartier zijn maar liefst 93 woningen razendsnel verkocht en verhuurd. Na dit succes is het tijd voor fase 4 in de dynamische Haagse wijk. Aan de Hoefkade en de Abraham van Beyerenstraat komen 32 voordelige en onderhoudsarme koopwoningen met drie tot vier slaapkamers. Optioneel zijn maar liefst 6 kamer mogelijk

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?