Op de hoogte van nieuwe projecten in Deventer? Klik hier!

Deventer Spikvoorde - Rietgedekte villa's

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Deventer, project Deventer Spikvoorde - Rietgedekte villa's

Algemene informatie

naam project Deventer Spikvoorde - Rietgedekte villa's
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 415.000 - € 415.000
oppervlakte 136 - 136 m²
perceeloppervlakte 503 - 503 m²
inhoud 586 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Bemog Projektontwikkeling B.V.
makelaar Thoma PostJr Woningmakelaars Deventer
tweede makelaar Getreuer Makelaars
gemeente Deventer

Informatie

In Deventer wordt het nieuwbouwproject Deventer Spikvoorde - Rietgedekte villa's gerealiseerd. Dit is in de wijk Diepenveen. Dit project omvat slechts 3 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 415.000 tot € 415.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 136 tot ca. 136 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 503 tot 503 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Thoma PostJr Woningmakelaars Deventer in Deventer. U kunt ook terecht bij makelaar Getreuer Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Deventer kunt u hier vinden: Nieuwbouw Deventer

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 3 woningen beschikbaar
Prijs Euro 415.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Te Koop5031365864€ 415.000v.o.n. 
Tuin rondom,

Type: Rietgedekte villa's
Een niet allerdaagse inrichting
De ruime woonkamer is maar liefst 6,9 m breed en geeft u volop mogelijkheden om de ruimte naar eigen inzicht in te delen. Deze woningen zijn op de begane grond ruim vormgegeven, waardoor de woning optimaal geschikt is voor het wonen en slapen op de begane grond. Een grote schuifpui in de achtergevel geeft toegang tot de tuin. De ruime keuken geeft u de mogelijkheid om uw eigen droomkeuken te realiseren.

Slapen op begane grond

De woning is standaard ingedeeld met drie riante slaapkamers. De eerste slaapkamer vindt u op de begane grond. Vanaf deze kamer heeft u direct toegang tot de badkamer. Op de verdieping vindt u de twee overige slaapkamers.

Energiezuinig!
In de rietgedekte villa’s woont u energiezuinig (energielabel A). De daken van de villa’s worden namelijk voorzien van geïntegreerde zonnepanelen en de gevelkozijnen zijn voorzien van isolerende 2-laagse beglazing. Iets wat terug te zien is op de energierekening!

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Deventer Spikvoorde
Spikvoorde Deventer

Spikvoorde maakt onderdeel uit van De Vijfhoek. Deze nieuwe wijk van Deventer heeft veel te bieden voor iedereen. Er zijn tal van voorzieningen van winkels tot sportaccommodaties. Het prachtige buiten-gebied is dichtbij, maar u bent ook zo in het historische stadscentrum.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?