Op de hoogte van nieuwe projecten in Deventer? Klik hier!

De eerste Oogst - Pruimelaar

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De eerste Oogst - Pruimelaar
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 324.950 - € 344.950
oppervlakte 162 - 162 m²
perceeloppervlakte 241 - 276 m²
inhoud 628 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Le Clercq Planontwikkeling
tweede projectontw. Bemog Projektontwikkeling B.V.
makelaar Thoma PostJr Woningmakelaars Deventer
tweede makelaar Getreuer Makelaars
gemeente Deventer

Informatie

In Deventer wordt het nieuwbouwproject De eerste Oogst - Pruimelaar gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 11 Diepenveen. Dit project omvat slechts 8 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 324.950 tot € 344.950. De woningen hebben een oppervlak vanaf 162 tot ca. 162 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 241 tot 276 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Thoma PostJr Woningmakelaars Deventer in Deventer. U kunt ook terecht bij makelaar Getreuer Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Deventer kunt u hier vinden: Nieuwbouw Deventer

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
2 van 8 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 324.950 tot Euro 344.950
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
29Optie2411626284€ 324.950v.o.n. 
Tuin rondom
63Optie2761626284€ 344.950v.o.n. 
Tuin rondom

Type: Pruimelaar
8 riante twee-onder-een-kapwoningen

Een heerlijk huis dat je alle ruimte geeft. De entree is aan de zijkant gesitueerd. Daardoor strekt zowel de woonkamer als het zitgedeelte zich uit over de volle breedte van het huis. Aan de voorzijde bieden twee lage ramen uitzicht op het groen. De keuken biedt met een brede schuifpui toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is bijna zes meter breed. Er is een royale badkamer met ligbad en douche. Het toilet is separaat. Op de zolderverdieping heb je de mogelijkheid nog een extra kamer en heel veel bergruimte te maken.

Kortom, een huis met een klassiek dorpse uitstraling, mooie details, een degelijke afwerking en alle ruimte die je maar wenst!

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: De eerste Oogst
Steenbrugge geeft je alle ruimte
Steenbrugge is een nieuwe woonbelevenis aan de noordrand van Deventer. Tussen stad en land verrijst een heerlijke woonplek. Geïnspireerd door eeuwenoude Sallandse dorpen heeft Steenbrugge een groene brink, gebogen straatjes en bomenrijke lanen. Op elk punt heb je een ander uitzicht. Je hebt de keuze uit de eerste oogst van bijzondere koopwoningen. Het zijn stuk voor stuk extra ruime huizen, dieper en breder dan een doorsnee woning. Want bij een ruim opgezette wijk, hoort een ruime woning. Met veel aandacht voor bijzondere details hebben we gewerkt aan een woning waar je je helemaal thuis kunt voelen!
  
Wat een woonbelevenis!
Aan alle kanten door groen omgeven. Het Zandweteringpark is een mooi open gebied. De visrijke Zandwetering stroomt er langs natuurlijke oevers. Aan de noordkant van Steenbrugge grenst een bos. Vanuit Steenbrugge loop of fiets je zo het Sallandse land in. Je kan je er sportief uitleven. Maar je vindt er ook iets dat steeds zeldzamer wordt: de rust en stilte van bossen en landerijen. Stad, Diepenveen en Schalkhaar zijn heel dichtbij. Of het nu gaat om boodschappen, scholen, sport, cultuur, horeca of ontspanning; wat Deventer en haar dorpen aan voorzieningen bieden, is allemaal onder handbereik. Plantjes voor de tuin of een terrasje in Diepenveen; je bent er zo. Vlot bereikbaar. Met de fiets ben je binnen 10 minuten op het NS station met verbindingen naar Amersfoort, Zwolle, Arnhem en Enschede. De A1 is via de Raalterweg en het Hanzetracé of de N348 snel en goed te bereiken.
 
Puur kwaliteit
Uitgesproken groen. Aan de ene kant kijken de woningen uit over het park. Aan de andere kant is een groene brink. De buurt wordt doorsneden door een groene loper voor voetgangers en fietsers. Alle koopwoningen staan aan lanen en straten met bomen. Dorpse opzet. Steenbrugge wekt de indruk dat zij in de loop der tijd is ontstaan. Op in het oog springende punten staan afwijkende, karakteristieke gebouwen. Ze verwijzen naar een schoolgebouw, wachtershuis of coöperatiegebouw. De karakteristieke architectuur verwijst op een moderne manier naar historische bouwstijlen. Je ziet dat terug in ambachtelijke details als tuitgevels, dakkapellen, het metselwerk, kozijnen en dakranden. Elk huis is weer anders in kleur en detaillering. De kwaliteit zit ‘m ook in zaken als zinken dakgoten en hemelwaterafvoer, hardhouten kozijnen met klassieke roeden, keramische dakpannen en bakstenen gevels in fraaie kleuren.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?