Op de hoogte van nieuwe projecten in Deventer? Klik hier!

De eerste Oogst - Meikers

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De eerste Oogst - Meikers
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 234.950 - € 249.950
oppervlakte 129 - 129 m²
perceeloppervlakte 174 - 310 m²
inhoud 518 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Le Clercq Planontwikkeling
tweede projectontw. Bemog Projektontwikkeling B.V.
makelaar Thoma PostJr Woningmakelaars Deventer
tweede makelaar Getreuer Makelaars
gemeente Deventer

Informatie

In Deventer wordt het nieuwbouwproject De eerste Oogst - Meikers gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 11 Diepenveen. Dit project omvat slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 234.950 tot € 249.950. De woningen hebben een oppervlak vanaf 129 tot ca. 129 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 174 tot 310 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Thoma PostJr Woningmakelaars Deventer in Deventer. U kunt ook terecht bij makelaar Getreuer Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Deventer kunt u hier vinden: Nieuwbouw Deventer

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 234.950 tot Euro 249.950
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
45Optie3101295184€ 249.950v.o.n. 
Tuin rondom
48Optie1741295184€ 234.950v.o.n. 
Achtertuin, Voortuin

Type: Meikers
4 ruime hoek- en tussenwoningen - 'Het Coöperatiegebouw

Onze inspiratie voor Steenbrugge is het karakteristieke Sallandse dorp. Neem het 'Coörperatiegebouw'. De voorgevel ademt de sfeer van een landbouwcoöperatie. Daarachter gaan vier uiterst moderne en zeer ruime hoek- en tussenwoningen schuil. Wonen 'in de sfeer van toen' met alle comfort en ruimte van nu!

De tussenwoningen hebben een voordeur in het opvallende middenstuk met luifel en gedraaide kap. De hoekwoningen hebben een entree aan de zuikant van het huis met fraaie zijramen en een tuitgevel. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis met een grote raampartij. De L-vormige living heeft een brede schuifpui naar de tuin op het zuidwesten.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. Op de zolderverdieping kunt u een extra slaap- en werkruimte creeëren en is er een dubbele bergruimte. De woningen zijn opgetrokken in een rode baksteen met mooie kleurnuances. Alle woningen hebben een zeer degelijke afwerking. In dit royale gezinshuis met ruime tuin zult u heel veel woonplezier hebben!

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: De eerste Oogst
Steenbrugge geeft je alle ruimte
Steenbrugge is een nieuwe woonbelevenis aan de noordrand van Deventer. Tussen stad en land verrijst een heerlijke woonplek. Geïnspireerd door eeuwenoude Sallandse dorpen heeft Steenbrugge een groene brink, gebogen straatjes en bomenrijke lanen. Op elk punt heb je een ander uitzicht. Je hebt de keuze uit de eerste oogst van bijzondere koopwoningen. Het zijn stuk voor stuk extra ruime huizen, dieper en breder dan een doorsnee woning. Want bij een ruim opgezette wijk, hoort een ruime woning. Met veel aandacht voor bijzondere details hebben we gewerkt aan een woning waar je je helemaal thuis kunt voelen!
  
Wat een woonbelevenis!
Aan alle kanten door groen omgeven. Het Zandweteringpark is een mooi open gebied. De visrijke Zandwetering stroomt er langs natuurlijke oevers. Aan de noordkant van Steenbrugge grenst een bos. Vanuit Steenbrugge loop of fiets je zo het Sallandse land in. Je kan je er sportief uitleven. Maar je vindt er ook iets dat steeds zeldzamer wordt: de rust en stilte van bossen en landerijen. Stad, Diepenveen en Schalkhaar zijn heel dichtbij. Of het nu gaat om boodschappen, scholen, sport, cultuur, horeca of ontspanning; wat Deventer en haar dorpen aan voorzieningen bieden, is allemaal onder handbereik. Plantjes voor de tuin of een terrasje in Diepenveen; je bent er zo. Vlot bereikbaar. Met de fiets ben je binnen 10 minuten op het NS station met verbindingen naar Amersfoort, Zwolle, Arnhem en Enschede. De A1 is via de Raalterweg en het Hanzetracé of de N348 snel en goed te bereiken.
 
Puur kwaliteit
Uitgesproken groen. Aan de ene kant kijken de woningen uit over het park. Aan de andere kant is een groene brink. De buurt wordt doorsneden door een groene loper voor voetgangers en fietsers. Alle koopwoningen staan aan lanen en straten met bomen. Dorpse opzet. Steenbrugge wekt de indruk dat zij in de loop der tijd is ontstaan. Op in het oog springende punten staan afwijkende, karakteristieke gebouwen. Ze verwijzen naar een schoolgebouw, wachtershuis of coöperatiegebouw. De karakteristieke architectuur verwijst op een moderne manier naar historische bouwstijlen. Je ziet dat terug in ambachtelijke details als tuitgevels, dakkapellen, het metselwerk, kozijnen en dakranden. Elk huis is weer anders in kleur en detaillering. De kwaliteit zit ‘m ook in zaken als zinken dakgoten en hemelwaterafvoer, hardhouten kozijnen met klassieke roeden, keramische dakpannen en bakstenen gevels in fraaie kleuren.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?