Op de hoogte van nieuwe projecten in Deventer? Klik hier!

De eerste Oogst - Mispelboom

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De eerste Oogst - Mispelboom
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 242.500 - € 242.500
oppervlakte 142 - 142 m²
perceeloppervlakte 212 - 267 m²
inhoud 537 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Le Clercq Planontwikkeling
tweede projectontw. Bemog Projektontwikkeling B.V.
makelaar Thoma PostJr Woningmakelaars Deventer
tweede makelaar Getreuer Makelaars
gemeente Deventer

Informatie

Het nieuwbouwproject De eerste Oogst - Mispelboom wordt gebouwd in de plaats Deventer. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 11 Diepenveen. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 242.500 tot € 242.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 142 tot ca. 142 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 212 tot 267 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Thoma PostJr Woningmakelaars Deventer in Deventer of bij de makelaar Getreuer Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Deventer kunt u hier vinden: Nieuwbouw Deventer

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
2 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 242.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
52Optie2671425374€ 242.500v.o.n. 
Tuin rondom
53Optie2121425374€ 242.500v.o.n. 
Tuin rondom

Type: Mispelboom
8 riante hoek- en tussenwoningen

Een gezinshuis dat door zijn breedte geweldig veel leefruimte biedt. Via een ruime hal bereikt u de grote living (meer dan 40 m2). De keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis met een fraaie, grote raampartij. De woonkamer heeft een brede schuifpui naar de tuin op het westen. De ligging is ideaal, op elk moment van de dag is er zon in huis. 

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan de grootste meer dan 17 m2 is. De overige slaapkamers zijn nog altijd circa 9 en 12 m2. De overloop geeft toegang tot een compleet ingerichte badkamer. Maar dat is nog niet alles; op de vrij indeelbare zolderverdieping heeft u standaard een vierde slaapkamer of de mogelijkheid om nog een extra kamer te maken. Hier zijn ook aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Dit royale gezinshuis met tuin op de zon biedt u heel veel woongenot!

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: De eerste Oogst
Steenbrugge geeft je alle ruimte
Steenbrugge is een nieuwe woonbelevenis aan de noordrand van Deventer. Tussen stad en land verrijst een heerlijke woonplek. Geïnspireerd door eeuwenoude Sallandse dorpen heeft Steenbrugge een groene brink, gebogen straatjes en bomenrijke lanen. Op elk punt heb je een ander uitzicht. Je hebt de keuze uit de eerste oogst van bijzondere koopwoningen. Het zijn stuk voor stuk extra ruime huizen, dieper en breder dan een doorsnee woning. Want bij een ruim opgezette wijk, hoort een ruime woning. Met veel aandacht voor bijzondere details hebben we gewerkt aan een woning waar je je helemaal thuis kunt voelen!
  
Wat een woonbelevenis!
Aan alle kanten door groen omgeven. Het Zandweteringpark is een mooi open gebied. De visrijke Zandwetering stroomt er langs natuurlijke oevers. Aan de noordkant van Steenbrugge grenst een bos. Vanuit Steenbrugge loop of fiets je zo het Sallandse land in. Je kan je er sportief uitleven. Maar je vindt er ook iets dat steeds zeldzamer wordt: de rust en stilte van bossen en landerijen. Stad, Diepenveen en Schalkhaar zijn heel dichtbij. Of het nu gaat om boodschappen, scholen, sport, cultuur, horeca of ontspanning; wat Deventer en haar dorpen aan voorzieningen bieden, is allemaal onder handbereik. Plantjes voor de tuin of een terrasje in Diepenveen; je bent er zo. Vlot bereikbaar. Met de fiets ben je binnen 10 minuten op het NS station met verbindingen naar Amersfoort, Zwolle, Arnhem en Enschede. De A1 is via de Raalterweg en het Hanzetracé of de N348 snel en goed te bereiken.
 
Puur kwaliteit
Uitgesproken groen. Aan de ene kant kijken de woningen uit over het park. Aan de andere kant is een groene brink. De buurt wordt doorsneden door een groene loper voor voetgangers en fietsers. Alle koopwoningen staan aan lanen en straten met bomen. Dorpse opzet. Steenbrugge wekt de indruk dat zij in de loop der tijd is ontstaan. Op in het oog springende punten staan afwijkende, karakteristieke gebouwen. Ze verwijzen naar een schoolgebouw, wachtershuis of coöperatiegebouw. De karakteristieke architectuur verwijst op een moderne manier naar historische bouwstijlen. Je ziet dat terug in ambachtelijke details als tuitgevels, dakkapellen, het metselwerk, kozijnen en dakranden. Elk huis is weer anders in kleur en detaillering. De kwaliteit zit ‘m ook in zaken als zinken dakgoten en hemelwaterafvoer, hardhouten kozijnen met klassieke roeden, keramische dakpannen en bakstenen gevels in fraaie kleuren.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?