Op de hoogte van nieuwe projecten in Aalten? Klik hier!

Europastraat

samenvatting
hypotheek
nieuwbouw Dinxperlo, project Europastraat

Algemene informatie

naam project Europastraat
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 1
type woningen vrijstaand
type buitenruimte tuin
privé parkeerplaats ja
status in verkoop
koopprijs vanaf € 385.000
oppervlakte 155 - 155 m²
perceeloppervlakte 435 - 435 m²
inhoud 560 m³

Betrokken partijen

makelaar Seesink Makelaars
gemeente Aalten

Op gunstige locatie, nabij de rand van de bebouwde kom, is in verkoop genomen een nog te bouwen vrijstaande nieuwbouwwoning. Deze vrijstaande woning met fraaie en karakteristieke architectuur biedt volop ruimte in en rondom de woning. De inhoud bedraagt circa 560 m³ en de woonoppervlakte is ongeveer 155 m². De bouwlocatie bevindt zich aan de Europastraat, nabij de hoek met de Welinkweg. Perceelsoppervlakte: 435 m².

Nadere omschrijving van de woning:
De woning zal op een traditionele wijze gebouwd worden, waarbij voor het metselwerk gekozen is voor een prachtige genuanceerde rode baksteen. Het trasraam cq de plint op de begane grond en de rollaag op de verdieping zullen beide worden uitgevoerd met een mangaankleurige baksteen. Het schilderwerk van de kozijnen, dakgoten en erker (gebroken wit) geeft de woning een verfrissende uitstraling. Tot slot maken de antraciet kleurige dakpannen het geheel compleet.

Indeling:
De woning kent zowel op de begane grond als verdieping een vlotte en ruime indeling. De
L-vormige woonkamer is aan de voorzijde van het woonhuis gelegen en is uitgebouwd met een kleine erker. De keuken biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een ruime eettafel en het plaatsen van een aanbouwkeuken in hoekopstelling. Het gastentoilet bevindt zich bij binnenkomst in de hal, waar ook ruimte is voor een eigen garderobe. Op de verdieping zijn drie slaapkamers gelegen, elk met een aangename vloeroppervlakte en voldoende wandruimte voor het plaatsen van losse kasten. De badkamer is eveneens royaal van afmeting. De overloop is uitgevoerd met een riante inloopkast, welke indien wenselijk tot het slaapgedeelte betrokken kan worden. Op de 2de verdieping, die bereikbaar is middels een vaste trap, bevindt zich een riante zolderruimte. Deze ruimte biedt de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

Overig:
De berging (garage) is separaat geplaatst en heeft een inhoud van circa 50 m3. De berging wordt uitgevoerd met een stalen kanteldeur aan de voorzijde en een loopdeur aan de tuinzijde. De oprit geeft plek voor de stalling van tenminste twee auto’s. De tuin ligt nagenoeg rondom de woning, waarbij de achtertuin zeer gunstig gesitueerd is ten opzichte van de zon (westen). De diepte van de achtertuin is ongeveer 12 m1.


foutje ontdekt?