Op de hoogte van nieuwe projecten in Aalten? Klik hier!

Plan Eskes

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Dinxperlo, project Plan Eskes

Algemene informatie

naam project Plan Eskes
aantal koopwoningen 6
type woningen 2 onder 1 kap
type buitenruimte tuin
status in verkoop
koopprijs € 247.500 - € 290.000
oppervlakte 134 - 134 m²
perceeloppervlakte 240 - 498 m²
inhoud 560 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

makelaar Seesink Makelaars
gemeente Aalten

Belangrijke data

start bouw afhankelijk van verkoop

Aan de rand van de bebouwde kom, op de hoek van de Europastraat en de Keupenstraat zal het nieuwbouwproject “Plan Eskes” gerealiseerd gaan worden. Dit bouwplan is gesitueerd nabij sportvelden en sportfaciliteiten in het fraaie grensdorp Dinxperlo.

Dit kleinschalige nieuwbouwproject omvat de bouw van 6 statige en royale halfvrijstaande woningen met garage/berging. Deze woningen zullen op kavels van ruime afmetingen gefaseerd gebouwd gaan worden. Als eerste wordt gestart met de verkoop van bouwnummers 1 en 2.

Globale indeling:
Begane grond: Overdekte entree, hal met toilet en meterkast, ruime woonkamer met erker, halfopen keuken met openslaande tuindeuren, bijkeuken. Via de bijkeuken is de garage inpandig bereikbaar.
Verdieping: Overloop, drie ruime slaapkamers en royale badkamer.
2e Verdieping: Via een vaste trap bereikbare zolder met mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaap-/hobbykamer.
De garage is in halfsteens uitvoering en voorzien van een stalen kanteldeur. Bij deze woningen zijn diverse uitbreidingsopties mogelijk. De perceelsgroottes variëren van 240 m² tot 498 m². Bruto inhoud circa 560 m³ (inclusief garage/berging). Vloeroppervlak woongedeelte circa 134 m².

Dinxperlo is een unieke plaats in het hart van de Achterhoek. Het ligt pal aan de Duitse grens met Süderwick. De straten de Heelweg en zo ook de Keupenstraat vormen de grens tussen Duitsland en Nederland. Dinxperlo heeft een levendig centrum met leuke winkels. Het biedt een rijk verenigingsleven met tal van sport- en muziekverenigingen. Ook op het gebied van horeca in de vorm van restaurants, bistro’s en cafés heeft Dinxperlo genoeg keuze. Over de grens, zoals in de steden Bocholt en Rees, zijn er ook legio mogelijkheden op winkel- en uitgaansgebied.


foutje ontdekt?