Op de hoogte van nieuwe projecten in Doetinchem? Klik hier!

De Ketting - Type A

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Doetinchem, project De Ketting - Type A

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project De Ketting - Type A
aantal huurwoningen 5
aantal beschikbaar 4
aantal onder optie 2
type woningen hoekwoning
status te huur
huurprijs € 925 - € 935
oppervlakte 128 - 128 m²
perceeloppervlakte 160 - 200 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance
makelaar Actys Wonen B.V.
gemeente Doetinchem

Informatie

In Doetinchem wordt het nieuwbouwproject De Ketting - Type A gerealiseerd. Dit is in de wijk Dichteren - De Hoop - Wijnbergen - Het Weerdje. Dit project omvat slechts 5 huur hoekwoningen.

De prijzen van de huur woningen variëren vanaf € 925 tot € 935. De woningen hebben een oppervlak vanaf 128 tot ca. 128 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 160 tot 200 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel te huur.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Actys Wonen B.V. in Enschede.

Andere nieuwbouwprojecten in Doetinchem kunt u hier vinden: Nieuwbouw Doetinchem

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
4 van 5 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 925 tot Euro 935
straatstatuswoonopp.kamersservicekostenprijsenergielabel
De Ketting 186Te Huur1284€ 0€ 935 
De Ketting 176Te Huur1284€ 0€ 925 
De Ketting 59Optie1284€ 0€ 930 
De Ketting 69Optie1284€ 0€ 930 

Type: Type A
Woonoppervlakte ca. 128 m2 • Ruime woonkamer met open keuken met deur naar de achtertuin • Witte keuken in hoekopstelling incl. zwart composiet blad en Siemens inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron met oven en koel/vriescombinatie • 3 slaapkamers • Badkamer met douche, wastafel, 2e toilet en designradiator • Zolderverdieping met dakraam en aansluiting voor wasmachine en droger • Berging in de achtertuin • Extra aandacht voor de duurzaamheid d.m.v.
zonnepanelen op het dak

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: De Ketting
De 22 huurwoningen zijn gelegen in de nieuwbouwwijk Wijnbergen. De woningen zijn verdeeld over twee woonblokken van vijf en twee woonblokken van zes woningen. Er zijn drie typen te onderscheiden: een zeer ruime hoekwoning met puntgevel, een hoekwoning en een rijwoning. Alle typen hebben zijn als volgt ingedeeld: op de begane grond een ruime woonkamer en de luxe open keuken met inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een complete badkamer met tweede toilet. Nog meer ruimte nodig? De open zolderverdieping is multifunctioneel in te delen. Wil je een rommelzolder of extra slaapkamer? Het kan zelfs beide. Uiteraard voldoen de woningen aan de laatste eisen op het gebied van isolatie. Comfortabel wonen zonder hoge energie-rekening.

Energiezuinige woning
Als je kiest voor nieuwbouw, woon je comfortabel in een goed geïsoleerde woning. Die lekker koel blijft in de zomer en warm in de winter. De woningen in De Ketting in Doetinchem zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen op het dak. De stroom die daarmee wordt opgewekt, wordt direct gebruikt in huis of aan het elektriciteitsnet geleverd. Dit heeft voor jou als huurder verschillende voordelen. Je draagt een steentje bij aan een beter milieu én je betaalt minder voor je energierekening. En dat voordeel komt iedere maand terug!
 
De voordelen van huren
Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?