Op de hoogte van nieuwe projecten in Elburg? Klik hier!

Waterlanden - Rijwoningen 49 t/m 52

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Waterlanden - Rijwoningen 49 t/m 52
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 207.500 - € 207.500
oppervlakte 117 - 117 m²
perceeloppervlakte 153 - 153 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V.
makelaar Makelaarskantoor De Boer
gemeente Elburg

Informatie

Het nieuwbouwproject Waterlanden - Rijwoningen 49 t/m 52 wordt gebouwd in de plaats Doornspijk, in de gemeente Elburg. Dit project bevindt zich in de wijk Doornspijk. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 207.500 tot € 207.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 117 tot ca. 117 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 153 tot 153 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Makelaarskantoor De Boer in Elburg.

Andere nieuwbouwprojecten in Elburg kunt u hier vinden: Nieuwbouw Elburg

Woningen
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 207.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
50Optie15311704€ 207.500v.o.n. 
51Optie15311704€ 207.500v.o.n. 

Type: Rijwoningen 49 t/m 52
Deze vier woningen combineren modern comfort met een historisch karakter. Stijlelementen als grijze luiken, rode en grijze bakstenen en royale dakoverstekken dragen bij aan een rijk gedetailleerde en historisch uitstraling. De hoekwoningen met hun bijzondere kappen maken de rijen echt af.

De middenwoningen hebben een halfopen keuken aan de straatkant en de aantrekkelijke woonkamer is gericht op de tuin. De hoekwoningen hebben een zij-entree, een tuingerichte eetkeuken en een prachtige woonkamer aan de straatzijde.

De grote raampartijen brengen extra veel licht in huis, terwijl de voortuin garant staat voor meer dan genoeg privacy. Ook is er een royale achtertuin op het zuiden met berging. Parkeren kan altijd dichtbij, op één van de parkeerplekken tegenover de woningen.

De hoekwoningen hebben de ruimte voor een garage en twee parkeerplekken op eigen terrein.Project: Waterlanden
Op een prachtige locatie in Doornspijk, aan de rand van groene landerijen en weidse vergezichten, is gestart met de verkoop van de laatste fase woningen in de nieuwbouwwijk Waterlanden. Dorps wonen in een ruim opgezette wijk met aandacht voor details.

De architectuur van de 10 woningen sluit naadloos aan op de naastgelegen woningen. De luiken aan de buitenzijde en houten geveldelen geven het geheel een historische uitstraling. Er komen in totaal 4 rijwoningen en 6 twee-onder-een kapwoningen met garage.Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?