Op de hoogte van nieuwe projecten in Dordrecht? Klik hier!

Visserstuin - Vrije kavels

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Dordrecht, project Visserstuin - Vrije kavels

Algemene informatie

naam project Visserstuin - Vrije kavels
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 1
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 259.500 - € 259.500
oppervlakte onbekend
perceeloppervlakte 555 - 555 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BM projectontwikkeling B.V.
makelaar OZP Makelaars & Financieel Adviseurs
gemeente Dordrecht

Informatie

In Dordrecht wordt het nieuwbouwproject Visserstuin - Vrije kavels gerealiseerd. Dit is in de wijk Dubbeldam. Dit project omvat slechts 6 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van deze kavels variëren vanaf € 259.500 tot € 259.500. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 555 tot 555 m² en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar OZP Makelaars & Financieel Adviseurs in Dordrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Dordrecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Dordrecht

Woningen
1 van 6 woningen beschikbaar
Prijs Euro 259.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
5Te Koop555000€ 259.500v.o.n. 

Type: Vrije kavels
Aan de rand van de nieuwe wijk Visserstuin in Dordrecht (Dubbeldam) liggen zes vrije kavels, waarvan er inmiddels twee zijn verkocht. De kavels variëren in grootte tussen de 468 en 565 vierkante meter.
 
Realiseer uw eigen droomwoning op een van deze mooie kavels. Het bestemmingsplan biedt kopers alle ruimte om naar eigen wens hun huis te bouwen. Van bungalow tot villa, er is van alles mogelijk. En als dat gewenst is, kunnen wij u daarin ook de nodige ondersteuning bieden.
 
Meer informatie over de bebouwingsmogelijkheden van de kavels en een informatiepakket is te verkrijgen bij de makelaar (OZP Makelaars – tel. 078-6351753).

Project: Visserstuin
Vrije bouwkavels te koop te Dubbeldam (Dordrecht)

De 6 vrije bouwkavels vormen een van de laatste invullingen van de nieuwbouwwijk "Klein-Dubbeldam". De locatie ligt op korte afstand van zowel de Biesbosch, als het historisch centrum van Dordrecht. De stijlvolle nieuwbouwwijk ligt aan de oostrand van Dordrecht, tussen de wijken Stadspolders en Dubbeldam.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?