Op de hoogte van nieuwe projecten in Dordrecht? Klik hier!

Park Stevenshof - Type B1/B2 (Iris/Iberis)

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Dordrecht, project Park Stevenshof - Type B1/B2 (Iris/Iberis)

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Park Stevenshof - Type B1/B2 (Iris/Iberis)
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 3
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 379.500 - € 389.500
oppervlakte 125 - 125 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BM projectontwikkeling B.V.
makelaar OZP Makelaars & Financieel Adviseurs
tweede makelaar Waltmann & Co. Makelaars
gemeente Dordrecht

Informatie

Het nieuwbouwproject Park Stevenshof - Type B1/B2 (Iris/Iberis) wordt gebouwd in de plaats Dordrecht. Dit project bevindt zich in de wijk Dubbeldam. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 8 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 379.500 tot € 389.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 125 tot ca. 125 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar OZP Makelaars & Financieel Adviseurs in Dordrecht of bij de makelaar Waltmann & Co. Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Dordrecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Dordrecht

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
3 van 8 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 379.500 tot Euro 389.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
2Te Koop012503€ 387.500v.o.n. 
Dubbele Woonlasten Garantie, Woningborg,
3Optie012503€ 379.500v.o.n. 
Woningborg, Dubbele Woonlasten Garantie
10Te Koop012503€ 389.500v.o.n. 
Woningborg, Dubbele Woonlasten Garantie

Type: Type B1/B2 (Iris/Iberis)
Alle appartementen zijn standaard voorzien van hoofdvloerverwarming, waardoor er geen radiatoren aanwezig zijn en de ruimten optimaal ingedeeld kunnen worden. Badkamers en toiletten worden standaard voorzien van luxe sanitair en grootformaat tegelwerk. De appartementen worden in de basis zonder keuken opgeleverd. Alle appartementen voldoen aan hoge isolatie-eisen en zijn energiezuinig.
 
De opzet van het woongebouw is zodanig dat alle appartementen een andere richting uit kijken. Elk appartement heeft hierdoor een eigen uniek uitzicht. Daarnaast kunt u kiezen voor een woning met ochtend- of middagzon, of voor een woning die vrijwel de gehele dag zon heeft.

Type B1 (Iris)
Dit luxe appartement heeft een woonoppervlakte van circa 125 m². Via de vestibule en de gang bereikt u de royale woonkamer met open keuken van circa 51,8 m². De keuken beschikt tevens over een bijkeuken. Aan de woonkamer grenst het royale balkon, gesitueerd op het noorden of het zuiden. De gang biedt ook toegang tot de hoofdslaapkamer van circa 17,4 m2 en de kleinere slaapkamer van circa 9,9 m2. De hoofdslaapkamer is voorzien van een schuifpui naar het balkon. De hoofdslaapkamer is tevens voorzien van een ruime inloopkast en er is een rechtstreekse verbinding met de luxe badkamer (met inloopdouche, bad, wandcloset en een dubbele wastafel) mogelijk. Verder geeft de gang toegang tot de berging en is er een separaat gastentoilet.

Type B2 (Iberis)
Dit luxe appartement heeft een woonoppervlakte van circa 125 m² en is een alternatieve indeling van type B1 (Iris) met een extra ruime woonkamer. Via de vestibule en de gang bereikt u de extra royale woonkamer met open keuken van circa 55,2 m². De keuken beschikt tevens over een bijkeuken. Aan de woonkamer grenst het royale balkon, gesitueerd op het noorden of het zuiden. De gangl biedt ook toegang tot de hoofdslaapkamer van circa 17,4 m2 en de kleinere slaapkamer van circa 9,9 m2. De hoofdslaapkamer is voorzien van een schuifpui naar het balkon. Vanuit de hoofdslaapkamer is er een rechtstreekse verbinding met de luxe badkamer (met inloopdouche, bad, wandcloset en een dubbele wastafel) mogelijk. Verder geeft de verstibule toegang tot de berging en is er een separaat gastentoilet.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Park Stevenshof
Gun uzelf goed wonen.
Gun uzelf Park Stevenshof
 
Residentieel wonen in Dubbeldam
Park Stevenshof is gelegen in de statige villawijk Stevenshof in de wijk Dubbeldam in Dordrecht. Het plan bestaat uit een kleinschalig woongebouw met 22 ruime en vrij indeelbare appartementen van diverse typen. Alle appartementen beschikken over royale buitenruimten en kijken uit over de Overkampweg/Oudendijk of de bij het woongebouw behorende tuin en de achtergelegen villa’s in jaren 30-stijl. Het statige woongebouw beschikt rondom over een ruim privéterrein met veel groen en diverse faciliteiten voor de bewoners, waaronder een vijver met steiger waar u lekker kunt vertoeven in een loungebank of gebruik kunt maken van de buitenkeuken.
 
Het ontwerp van het gebouw en de als park ingerichte tuin is het resultaat van een inspirerende samenwerking tussen de architect, een landschapsarchitect en de woonwensen van potentiële bewoners. Samen hebben zij invulling gegeven aan het thema “residentieel wonen”. Een uniek woonconcept waarin ultiem wooncomfort, statige allure en ontspannen buitenleven op harmonieuze wijze samenkomen. Het kleinschalige en luxe Park Stevenshof laat niets te wensen over en is speciaal ontwikkeld voor een doelgroep die alles uit het leven wil halen.

Een woongebouw met statige allure
Park Stevenshof Apartments is een residentie met een statig woongebouw met exclusieve appartementen, gelegen in een groene woonomgeving. Het woongebouw bestaat uit 22 appartementen van 6 verschillende typen. De appartementen zijn verdeeld over 3 woonlagen en beschikken allemaal over een berging en een parkeerplaats in de parkeergarage onder het gebouw.
 
De uitstraling van het gebouw refereert aan de royale en romantische jaren ‘30 architectuur en straalt een en al statige allure uit. De horizontale belijning  in gevel en daklijn zorgen er voor dat het gebouw riant in het groene park is gesitueerd. Bij binnenkomst via de monumentale verticale ingangspartij merkt u direct dat u niet zomaar een gebouw binnenloopt. De entree binnengaan is een aangename ervaring. In de entree wordt u verwelkomd in een metershoge entreehal met veel natuurlijke lichtinval met zicht naar alle woonlagen. De lift en trap brengt u op elke woonlaag en naar de onderliggende kelder. Ook op de verdiepingen is gedacht aan natuurlijke daglichtinval en ruim opgezette hallen.
 
Zorgeloos wonen
Park Stevenshof is een woonconcept voor comfortabel en zorgeloos wonen. De appartementen zijn levensloopbestendig ontwikkeld, zodat u hier met een gerust hart oud kunt worden. Aan alles is gedacht; het appartementengebouw is voorzien van een lift, de woningen zijn rolstoeltoegankelijk en is er in de meeste woningen een directe verbinding tussen de hoofdslaapkamer en de badkamer mogelijk.
 
Wonen zoals u dat wilt
Om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan uw woonvoorkeuren zijn er meerdere woningtypen ontwikkeld. Op deze manier kunt u kiezen voor een woning die qua grootte en ligging het beste bij u past. Toekomstige kopers hebben niet alleen de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan de optimale indeling van het appartement, maar zij kunnen ook invloed uitoefenen op het uitrustingsniveau en materiaalgebruik van de woning. Binnen de constructieve opzet van het gebouw en de geldende bouwregelgeving bepaalt u zelf de indeling van het appartement. Per woningtype zijn één of twee mogelijke plattegrondindelingen uitgewerkt.
 
Ultiem wooncomfort
Alle appartementen zijn standaard voorzien van vloerverwarming in alle vertrekken, waardoor er geen radiatoren aanwezig zijn en de ruimten optimaal ingedeeld kunnen worden. Badkamer(s) en toiletten worden standaard voorzien van luxe sanitair van Villeroy&Boch en grootformaat tegelwerk. De opzet van het woongebouw is zodanig dat alle appartementen een andere richting uit kijken. Elk appartement heeft hierdoor een eigen uniek uitzicht. Daarnaast kunt u kiezen voor een woning met ochtend- of middagzon, of voor een woning die vrijwel de gehele dag zon heeft. Alle appartementen voldoen aan hoge isolatie-eisen en zijn energiezuinig.

Situatietekening
Als toekomstige bewoner beschikt u niet alleen over een prachtig appartement, maar ook over een mooie tuin. Het woongebouw wordt omringd door privéterrein, dat alleen bestemd is voor bewoners en bezoekers, waardoor groen wonen gelijk staat aan veilig wonen. Het terrein wordt hoogwaardig ingericht. Voor de inrichting van de tuin rond het complex is een landschapsarchitect ingeschakeld.
 
De formidabele tuin biedt verschillende faciliteiten, zoals een vijver, een steiger met zitjes en ruimte voor een overdekt gedeelte met buitenkeuken. Nabij de entree worden bezoekersparkeerplaatsen aangelegd. Deze plaatsen behoren tot het privéterrein en zijn exclusief bestemd voor bewoners en bezoekers. Om het groene karakter van de tuin te versterken, worden deze parkeerplaatsen omzoomd door een pergola en zo veel mogelijk aan het zicht onttrokken door veel groen. Uw eigen parkeerplaats bevindt zich onder het gebouw. Hier parkeert u veilig en droog uw auto in een goed verlichte en met de lift bereikbare afgesloten ruimte.

Dubbele Woonlasten Garantie voorkomt dubbele woonlasten
U heeft in Park Stevenshof het appartement van uw dromen gevonden, maar uw huidige woning is nog niet verkocht. Omdat u dubbele woonlasten per se wilt voorkomen, ziet u voorlopig van aankoop af. Of toch niet?
Nee, dat hoeft niet! Als koper van een appartement in Park Stevenshof kunt u gebruik maken van Dubbele Woonlasten Garantie. Wat houdt die garantie precies in

Uw appartement wordt eind 2016 opgeleverd. Tot dat moment heeft u dus de tijd uw woning te verkopen. Lukt dat onverhoopt niet, dan compenseren wij uw dubbele woonlasten.

Een rekenvoorbeeld
Koopsom appartement Park Stevenshof     € 350.000 vrij op naam
Woonlasten (standaard rekenfactor 2,5%)    € 729,16 per maand

Kiest u voor de Dubbele Woonlasten Garantie, dan ontvangt u tot wel een jaar lang maandelijks 729,16 euro ter compensatie van dubbele woonlasten. Voor deze garantie betaalt u slechts eenmalig een bedrag van 395 euro.

En we doen nog meer. Met de Verkoopservice Eigen Woning helpen we u bovendien bij het goed verkopen van uw woning. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met een van de verkoopmakelaars.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?