Op de hoogte van nieuwe projecten in Dordrecht? Klik hier!

De Laan van Hazewijck

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Dordrecht, project De Laan van Hazewijck

Algemene informatie

naam project De Laan van Hazewijck
aantal woningen 14
type woningen vrijstaand
2 onder 1 kap
bouwkavel
geschakeld
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BM projectontwikkeling B.V.
makelaar Waltmann & Co. Makelaars
gemeente Dordrecht

Belangrijke data

start verkoop 4e kwartaal 2017

Informatie

In Dordrecht wordt het nieuwbouwproject De Laan van Hazewijck gerealiseerd. Dit is in de wijk Dubbeldam.

De oplevering van deze woningen start 4e kwartaal 2017. De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Waltmann & Co. Makelaars in Dordrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Dordrecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Dordrecht

VROEGE VOGELS WORDEN GELUKSVOGELS!
Aan de rand van Dordrecht – in Dubbeldam – wordt een luxe en ruim opgezet plan ontwikkeld: De Laan van Hazewijck. De Laan van Hazewijck is een kleinschalig nieuwbouwproject waarin u alle ruimte krijgt om mee te denken over de indeling van uw nieuwe woning. Het project bestaat uit 5 kavels, 2 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 8 levensloopbestendige woningen. 

Het gemak van de stad Dordrecht, de sfeer van het dorp Dubbeldam.
De Laan van Hazewijck biedt het beste van twee werelden. Aan de ene kant de weidse ruimte richting de Zuidpolder en de Biesbosch. Aan de andere kant alles wat Dordrecht te bieden heeft. Dit is de plek waar u kunt wonen zoals u altijd al wilde. 

Pal naast het aloude Dordrecht
Dordrecht is de oudste stad van Holland en was in de middeleeuwen een belangrijke handelsstad voor de Hollandse graven. De rijke historie van Dordrecht heeft met name in de binnenstad haar sporen duidelijk nagelaten.. De stad ligt ideaal, zo precies tussen de Randstad en Noord-Brabant. 

Dubbeldam, altijd een dorp gebleven
Op papier maakt Dubbeldam deel uit van Dordrecht. Dubbeldammers weten wel beter. Zij koesteren ‘hun’ dorp met zijn eigen markt, scholen, sportverenigingen, de oude Watertoren en diverse jaarlijkse evenementen. Dubbeldam is dát stukje Dordrecht waar de geluksvogels neergestreken zijn. U binnenkort ook?

foutje ontdekt?