Op de hoogte van nieuwe projecten in Dordrecht? Klik hier!

Valkhorst 5A te Dordrecht - Parkwoning

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Dordrecht, project Valkhorst 5A te Dordrecht - Parkwoning

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Valkhorst 5A te Dordrecht - Parkwoning
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 374.500 - € 374.500
oppervlakte 154 - 154 m²
perceeloppervlakte 147 - 147 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed West
makelaar Ooms Makelaars BV
gemeente Dordrecht

Informatie

In Dordrecht wordt het nieuwbouwproject Valkhorst 5A te Dordrecht - Parkwoning gerealiseerd. Dit is in de wijk Het Reeland. Dit project omvat slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 374.500 tot € 374.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 154 tot ca. 154 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 147 tot 147 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ooms Makelaars BV in Dordrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Dordrecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Dordrecht

Woningen
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 374.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
120Te Koop14715404€ 374.500v.o.n. 

Type: Parkwoning
De parkwoningen zijn luxe woningen van 6,0 of 6,3 meter breed. Dat maakt de woonverdieping heel ruim. Daardoor heb je héél veel indelingsmogelijkheden, zowel voor je keuken als de living. De parkwoningen liggen aan de rand van het mooie centrale park. Vanuit die lekkere ruime benedenverdieping loop je dus zo je eigen tuin of dat mooie park in. Daar blijft het niet bij, want sommige woningen hebben een zonnig dakterras of balkon op zuidwest met mooi zicht op het park. De parkwoningen zijn 137 of 154 m² groot.

Project: Valkhorst 5A te Dordrecht
Nieuw Land van Valk wordt de leukste nieuwe buurt van Dordrecht en heeft voor ieder wat wils! Nieuwbouw eengezinswoningen in allerlei typen en groottes, grote en kleine appartementen en winkels en voorzieningen. Allemaal gelegen aan een mooi groen park, goed bereikbaar en dichtbij de binnenstad!

De nieuwbouwwoningen in deelgebied Valkhorst liggen tegen het mooie (bestaande) Land van Valk aan. Voor veel Dordtenaren een gewilde wijk, met brede, rustige straten en volop groen. Dat maken we ook in Valkhorst! Hier is ruimte voor circa 100 koopwoningen met tuin. Van parkwoningen en rijwoningen met kap tot 4-laagse stadswoningen en statige tweekappers. Geïnteresseerden hebben middels woonworkshops de nieuwbouwwoningen optimaal op hedendaagse woonwensen afgestemd.Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?