Op de hoogte van nieuwe projecten in Dordrecht? Klik hier!

De Stadswerven - The Lighthouse - Type B

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Dordrecht, project De Stadswerven - The Lighthouse - Type B

Algemene informatie

naam project De Stadswerven - The Lighthouse - Type B
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 365.000 - € 365.000
oppervlakte 103 - 103 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar J.P. van Eesteren B.V.
tweede projectontw. AM | Zuidwest
derde projectontw. Dura Vermeer Bouw Zuid West BV
vierde projectontw. Gemeente Dordrecht
makelaar OZP Makelaars & Financieel Adviseurs
tweede makelaar Baas Makelaardij bv
gemeente Dordrecht

Informatie

Het nieuwbouwproject De Stadswerven - The Lighthouse - Type B wordt gebouwd in de plaats Dordrecht. Dit project bevindt zich in de wijk Noordflank. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 365.000 tot € 365.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 103 tot ca. 103 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar OZP Makelaars & Financieel Adviseurs in Dordrecht of bij de makelaar Baas Makelaardij bv.

Andere nieuwbouwprojecten in Dordrecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Dordrecht

Woningen
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 365.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
2Optie010303€ 365.000v.o.n. 

Type: Type B
-      3-kamer appartement
-      individuele indelingsmogelijkheden
-      ca. 103 vierkante meter
-      terras 13m2
-      uitzicht op de toekomstige jachthaven
-      parkeerplaats in de stallingsgarage
-      indicatie koopsom: vanaf €365.000,-

Project: De Stadswerven - The Lighthouse
Appartementen – The Lighthouse
Op de hoek van de Wantijkade en de toekomstige jachthaven, een van de mooiste plekken van Stadswerven, wordt een luxe kleinschalig appartementengebouw ontwikkeld door de ontwikkelingscombinatie OCW. Het gebouw van 8 appartementen telt maximaal twee appartementen per verdieping 
De Dortse architect Andries Lugten van architectenbureau Lugten Malschaert heeft het ontwerp in samenspraak met de toekomstige bewoners samengesteld. Via persoonlijke gesprekkenzijn de  woningplattegronden naar wens geoptimaliseerd en is het gebouw verder uitgewerkt.  De eerste appartementen zijn inmiddels onder optie. Momenteel zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. De indicatie van de prijzen inclusief een parkeerplaats in de stallingsgarage is vanaf € 365000,= v.o.n.

Appartementen - Americana
Aan de Noord met uitzicht op het drie rivierenpunt wordt een wooncomplex gerealiseerd met 18 luxe appartmenten, 6 ruime (4-laagse) kadewoningen en een 9-tal startters appartementen.
Ook hier kunt u d.m.v. een enquette meedenken en aangeven wat uw voorkeur is
Een start verkoop staat gepland in het laatste kwartaal 2016.

Stadswerven
Ooit gleden op Stadswerven de nieuwgebouwde schepen het Wantij en de Merwede in. De oude kraanbaan herinnert nog aan die tijd. Nu is het hier open en weids. Gebaande paden zul je hier niet vinden. Maar de eerste pioniers hebben zich al wel gemeld. De ondernemers die op de Kop van Zuid als eersten de kansen van Hotel New York zagen, zijn hier nu succesvol met Villa Augustus. Kunstenaars, altijd en overal de wegbereiders, streken al neer in de Biesboschhal. En wat te denken van ontwikkelingen als het Energiehuis? Ze vormen als het ware de rode loper voor wat er verder voor moois gaat gebeuren op Stadswerven.
 
Op Stadswerven zijn in het eerste deelgebied ‘de Erven’, de woningbouwontwikkelingen inmiddels in volle gang. De eerste twee fases eengezinswoningen zijn succesvol verkocht en gerealiseerd. Daarnaast zijn de water- en de zelfbouwkavels die de gemeente Dordrecht uitgeeft aan de Wantijkade vrijwel allen verkocht dan wel onder optie.  Stadswerven gaat stap voor stap vorm krijgen. In totaal zullen er op Stadswerven rond de 900 woningen verrijzen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?