Op de hoogte van nieuwe projecten in Dordrecht? Klik hier!

Het Kompas - Rijwoning

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Dordrecht, project Het Kompas - Rijwoning

Algemene informatie

naam project Het Kompas - Rijwoning
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 214.750 - € 214.750
oppervlakte 108 - 108 m²
perceeloppervlakte 112 - 112 m²
inhoud 408 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BM projectontwikkeling B.V.
makelaar Waltmann & Co. Makelaars
gemeente Dordrecht

Informatie

In Dordrecht wordt het nieuwbouwproject Het Kompas - Rijwoning gerealiseerd. Dit is in de wijk Wielwijk. Dit project omvat slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 214.750 tot € 214.750. De woningen hebben een oppervlak vanaf 108 tot ca. 108 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 112 tot 112 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Waltmann & Co. Makelaars in Dordrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Dordrecht kunt u hier vinden: Nieuwbouw Dordrecht

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 214.750
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop1121084084€ 214.750v.o.n. 
NHG, Achtertuin, Woningborg, Voortuin

Type: Rijwoning
Of je nu een starter bent of een jong gezin met kinderen, deze woningen hebben standaard een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een vaste trap naar zolder, alwaar optioneel een 4e slaapkamer gemaakt kan worden. De rij bestaat uit tussenwoningen en hoekwoningen met telkens een gespiegeld gevelbeeld.

Optioneel kan de woning uitgebreid worden met uitbouwen en dakkapellen. In het kopers keuzetraject wordt u daarnaast de mogelijkheid geboden de woning volledig aan uw eigen woonwensen aan te passen. Alle woningen worden bovendien standaard compleet uitgevoerd met een badkamer en toilet met luxe sanitair van Villeroy & Boch en grootformaat tegelwerk. Door toepassing van een duurzaam verwarmings- en ventilatiesysteem hebben de woningen een comfortabel binnenklimaat en een laag energieverbruik dat resulteert in lage energiekosten.

Kenmerken:
  • Complete woning voor een aantrekkelijke prijs;
  • Open keuken in hoek- of parallelopstelling;
  • Compleet met badkamer en toilet;
  • Ruime vrij indeelbare zolder (optioneel zijn indelingen mogelijk);
  • Energiezuinige woning (lage energielasten);
  • Zongerichte tuinen met berging en afscheiding met het openbaar gebied.


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Het Kompas
Wilt u een heerlijk nieuw, duurzaam en comfortabel huis met een zonnige achtertuin? Dan nodigen we u van harte uit deze stijlvolle eengezinswoningen in het Kompas te ontdekken. Deze 9 eengezinswoningen liggen centraal in de wijk met de dagelijkse voorzieningen om de hoek.

De woningen van het Kompas bieden verrassend veel vierkante meters woonplezier tegen aantrekkelijke prijzen. Al vanaf € 179.900,- VON koopt u in het Kompas een ruime eengezinswoning met een achtertuin ideaal gelegen op het westen. Hier geniet u zomers tot laat in de middag van de zon. De tuinen zijn standaard voorzien van een houten berging en bieden volop privacy dankzij een afscheiding met het openbaar gebied in de vorm van een dicht hekwerk met tuinpoort.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?