Op de hoogte van nieuwe projecten in Smallingerland? Klik hier!

Drachten - Park Suyderwijk - Rijwoningen

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Drachten - Park Suyderwijk - Rijwoningen
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 199.000 - € 199.000
oppervlakte 117 - 117 m²
perceeloppervlakte 355 - 355 m²
inhoud 440 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

makelaar Dijkstra Makelaars Drachten
gemeente Smallingerland

Informatie

Het nieuwbouwproject Drachten - Park Suyderwijk - Rijwoningen wordt gebouwd in de plaats Drachten, in de gemeente Smallingerland. Dit project bevindt zich in de wijk Drachten. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 4 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 199.000 tot € 199.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 117 tot ca. 117 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 355 tot 355 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Dijkstra Makelaars Drachten in Drachten.

Andere nieuwbouwprojecten in Smallingerland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Smallingerland

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 199.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
37Te Koop3551174405€ 199.000v.o.n. 

Type: Rijwoningen
Een rijwoning in Tuinpark is niet zomaar een rijwoning. Drie typen woningen maken het een bijzonder geheel met gevarieerde uitstraling. Er zijn hoekwoningen, tussenwoningen en een bijzondere tussenwoning met dwarskap en afwijkend metselwerk. Een woning is echter meer dan steen. Daarom zijn  er diverse mogelijkheden om de woning nog beter aan te laten sluiten op uw woonwensen. U heeft alle vrijheid!

Kenmerken:
Woonoppervlakte: 117 of 122 m2
Ruime kavels van 175 m2 tot 385 m2
tuingericht wonen
Tuin met berging en achterom
Vloerverwarming
Geniet van een prachtig binnenterrein, verder is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de wijk.

Project: Drachten - Park Suyderwijk

Park Suyderwijk is groen en waterrijk en heeft verschillende deelgebieden met elk hun eigen bebouwing en woonsfeer. Er zijn diverse voorzieningen in de directe omgeving en door de gunstige ligging zijn Heerenveen, Leeuwarden en Groningen snel bereikbaar. Dankzij zorginstelling Talant krijgen mensen die dat nodig hebben zorg en ondersteuning om hun eigen leven te leiden.
Park Suyderwijk is een wijk voor iedereen.

Het nieuwe aanbod in Tuinpark (onderdeel van Park Suyderwijk) bestaat wederom uit acht rijwoningen en zes twee-onder-één-kapwoningen, gelegen in een rustige parkachtige omgeving. Aan de achterzijde van de woningen komt een zeer fraai autovrij binnenterrein waar kinderen veilig kunnen spelen. De brede woningen zijn allen gelegen op royale percelen met grote achtertuinen tot wel dertig meter diep. De woningen zijn zeer energiezuinig mede door het toepassen van onder andere uitstekende isolatie. Dat is niet alleen gunstig voor de portemonnee maar zorgt ook voor minder CO2 uitstoot, dat is dus minder belastend voor het milieu. Wonen in Tuinpark is wonen met oog op de toekomst.
Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?