Op de hoogte van nieuwe projecten in Utrechtse Heuvelrug? Klik hier!

Rijsenburgsehof

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Driebergen-Rijsenburg, project Rijsenburgsehof

Algemene informatie

naam project Rijsenburgsehof
aantal woningen 25
type woningen appartement
rijwoning
2 onder 1 kap
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V.
tweede projectontw. Bemog Projektontwikkeling Utrecht B.V
gemeente Utrechtse Heuvelrug

Belangrijke data

start verkoop 3e kwartaal 2017

Informatie

In Driebergen-Rijsenburg (gemeente Utrechtse Heuvelrug) wordt het nieuwbouwproject Rijsenburgsehof gerealiseerd. Dit is in de wijk Driebergen-Rijssenburg.

De oplevering van deze woningen start 3e kwartaal 2017. De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V. in Papendrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Utrechtse Heuvelrug kunt u hier vinden: Nieuwbouw Utrechtse Heuvelrug

Rijsenburgsehof; kleinschalige nieuwbouw op locatie voormalige manege Driebergen
 
De voormalige manege in het dorpshart van Driebergen wordt de locatie voor het nieuwbouwproject Rijsenburgsehof van Bemog Projektontwikkeling Utrecht B.V. en BOHAN projectontwikkeling. Het Rijsenburgsehof is een kleinschalig nieuwbouwproject opgebouwd uit 16 twee-onder-een-kapwoningen, vijf rijwoningen en een kleinschalig appartementencomplex van vier appartementen.
De woningen worden gesitueerd in het oude Rijsenburg in het dorp Driebergen-Rijsenburg als deelgemeente van de gemeente Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht. Driebergen-Rijsenburg biedt door haar prachtige bosrijke omgeving, weilanden, buitenplaatsen en kastelen een heerlijke woonomgeving en ligt gunstig ten opzichte van Doorn (4km), Zeist (4km) en Utrecht (17km).

Het Rijsenburgsehof kenmerkt zich als een kindvriendelijke, rustige en intieme woonomgeving en heeft een gunstige ligging ten opzichte van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, scholen, sportvelden, uitvalswegen (waaronder de A12), het NS station Driebergen/Zeist en een keur aan winkels en horecagelegenheden in Driebergen en de omliggende gemeenten. Het Rijsenburgsehof wordt ontsloten door de Rijsenburgselaan en ligt op drie minuten loopafstand van het centrum van Driebergen.

De kavels in het project zijn ruim opgezet en alle woningen beschikken over twee eigen parkeerplaatsen, voor het merendeel op eigen terrein. De werking van een hof wordt versterkt door een uniform straatbeeld te creëren middels hagen in de voor- en zijtuinen. Hierdoor ontstaat rust, eenheid en gebondenheid. Daarnaast zullen alle woningen in uiterlijk en detaillering een duidelijke verwantschap tonen waardoor in het Rijsenburgsehof een gemeenschappelijke en een eigen leefomgeving ontstaat.

De woningen zijn een moderne variant op de jaren-dertig stijl, ze ogen daardoor vriendelijk en statig tegelijk. De twee-onder-een-kapwoningen kennen een ruim woonoppervlak (gemiddeld ca. 170 m2) en beschikken allemaal over minimaal vier ruime slaapkamers. Tevens is het mogelijk op de begane grond de leefruimte te vergroten door een gedeelte van de garage te gebruiken. Er zullen diverse indelingsvarianten mogelijk zijn, waardoor de toekomstige bewoner de woning kan indelen naar eigen wens en comfort.

Heeft u interesse in dit project en wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u dan in op www.rijsenburgsehof.nl

foutje ontdekt?