Op de hoogte van nieuwe projecten in Utrechtse Heuvelrug? Klik hier!

de Groene tuinen - Appartement

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Driebergen-Rijsenburg, project de Groene tuinen - Appartement

Algemene informatie

naam project de Groene tuinen - Appartement
aantal koopwoningen 13
aantal beschikbaar 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 285.000 - € 285.000
oppervlakte 85 - 85 m²
inhoud 255 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
makelaar Vierhout Van Wonderen Makelaars Taxateurs B.V.
tweede makelaar Renkema & Jansen Makelaars
gemeente Utrechtse Heuvelrug

Informatie

Het nieuwbouwproject de Groene tuinen - Appartement wordt gebouwd in de plaats Driebergen-Rijsenburg, in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Dit project bevindt zich in de wijk Driebergen-Rijssenburg. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 13 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 285.000 tot € 285.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 85 tot ca. 85 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Vierhout Van Wonderen Makelaars Taxateurs B.V. in Driebergen-Rijsenburg of bij de makelaar Renkema & Jansen Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Utrechtse Heuvelrug kunt u hier vinden: Nieuwbouw Utrechtse Heuvelrug

Woningen
1 van 13 woningen beschikbaar
Prijs Euro 285.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
18Te Koop0852553€ 285.000v.o.n. 

Type: Appartement
Markant gelegen in de woonwijk komen de appartementen van de Groene tuinen. Het kleinschalige gebouw ‘Groenrijck’ telt 13 appartementen in 7 verschillende types met woonoppervlaktes die variëren van 75 tot 161 m². Welk appartement u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een heerlijk licht appartement met een heerlijk ruim terras.
Ook een mooi uitzicht én een privéparkeerplaats - in de iets verdiepte stallingsgarage - zijn bij de koop inbegrepen. De statige entree met indrukwekkende raampartij biedt u een warm welkom.
Hiervandaan vervolgt u uw weg naar uw appartement met de lift of de trap.
Uw appartement kunt u ook direct bereiken vanuit de stallingsgarage en voor mindervaliden is er naast de trap bij de entree een hefplateau aanwezig.
Aan comfort zal het u niet ontbreken.
In de appartementen is vloerverwarming aanwezig en de appartementen zijn bijzonder goed geïsoleerd en energiezuinig door o.a. de zonnepanelen op het dak van het gebouw. Hier is het heerlijk ontspannen wonen in het groen.
 
“Dankzij de ingetogen architectuur van de appartementengebouwen en door de balkons vorm te geven als deels inpandige ‘kijkers’, staats niets het vrije zicht in de weg. De witte wandafwerking die de inpandige balkons siert, trekt de zon als het ware naar binnen,waardoor het appartement nog lichter is. En ook niet geheel onbelangrijk, de ‘kijkers’ zijn zo gepositioneerd dat alle bewoners genieten van een goede ligging en zicht op de prachtige omgeving.
Wie straks aan komt lopen, ziet dat de eerste woonlaag van de gebouwen is opgetild boven het ‘maaiveld’. Dit draagt bij aan een vrijer uitzicht en borgt de privacy in de appartementen op de onderste bouwlaag. Verder trekt de entree direct de aandacht. Via een brede trap bereiken de bewoners het bordes. Achter de houten louvres boven de entree gaat een grote glazen pui schuil.
Het resultaat is een prachtige lichtinval bij de entree, in het trapportaal én in de hallen naar de appartementen. Met een warm genuanceerde baksteen en mooie houten accenten voegen de eigentijds ontworpen gebouwen zich prachtig in het landschap. En binnen is het al net zo fijn. Variatie is het sleutelwoord.
Geïnteresseerden hebben echt wat te kiezen, want er zijn maar liefste zeven woningtypes die van elkaar verschillen door de grootte, de oriëntatie en de ruimtelijke indeling.”

Project: de Groene tuinen
De Groene tuinen in Driebergen-Rijsenburg wordt een prachtig woongebied met alle ruimte om te genieten van het leven. Hier kunnen kinderen vrij spelen. In hun eigen hofje, op de grasvelden of in de natuurlijk aangelegde speelgebieden. Op allerlei manieren zijn de groene omgevingskwaliteiten in het plan doorgetrokken. Oude bomen zijn bewaard gebleven en de nieuwe aanplant past volledig bij datgene wat u in de omgeving ook tegenkomt. De Groene Tuinen wordt dankzij de zorgvuldig overdachte opzet en de kwalitatief hoogwaardige woningen een duurzame woonwijk, die met de jaren alleen maar mooier wordt. Ziet u zichzelf al wonen in gebied de Groene tuinen?

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?