Op de hoogte van nieuwe projecten in Ede? Klik hier!

Mille Fleurs Waterzoom II - Tweekap

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Ede, project Mille Fleurs Waterzoom II - Tweekap

Algemene informatie

naam project Mille Fleurs Waterzoom II - Tweekap
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 280.000 - € 280.000
oppervlakte 157 - 157 m²
perceeloppervlakte 227 - 227 m²
inhoud 607 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Hengelo BV
makelaar Domicilie Makelaars Ede
gemeente Ede

Informatie

In Ede wordt het nieuwbouwproject Mille Fleurs Waterzoom II - Tweekap gerealiseerd. Dit is in de wijk Veldhuizen. Dit project omvat slechts 8 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 280.000 tot € 280.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 157 tot ca. 157 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 227 tot 227 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Domicilie Makelaars Ede in Ede.

Andere nieuwbouwprojecten in Ede kunt u hier vinden: Nieuwbouw Ede

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 280.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
19Te Koop2271576074€ 280.000v.o.n. 
Zijtuin, Voortuin, Achtertuin, SWK

Type: Tweekap
De klassiek-Hollandse uitstraling van de huizen in Mille Fleurs is geïnspireerd op het nabijgelegen oude landgoed Kernhem. De huizen koppelen modern comfort en energiezuinigheid aan een klassieke vormgeving, waarbinnen uw eigen inbreng – qua indeling én afwerking – uiteraard welkom is.

Twee-onder-een-kap woning  
Begane grond
  • Ruime woonkamer met zicht op de tuin voor een optimaal woongenot
  • Riante open leefkeuken
  • Eigen oprit naast de woning
  • Garage met dubbele houten deuren
  • Beschutte, riante achtertuin gelegen op het zuidoosten of noordwesten
Eerste verdieping
  • Riante verdieping met drie slaapkamers
  • Complete badkamer met tweede toilet
  • Lichte en ruime overloop
Tweede verdieping
  • Ruime zolderverdieping
  • opstelplaats voor wasmachine en droger
“Één auto in de garage de tweede op de oprit; het kan

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Mille Fleurs Waterzoom II
Mille Fleurs maakt deel uit van het grotere nieuwbouwplan Kernhem in het noorden van Ede, nabij de N224. Links en rechts van de N224 komen de kleinschalige buurtjes van Mille Fleurs. Het geheel ligt in en aan het nieuwe park, voorheen genaamd Het Nieuwe Landgoed.

Bij het ontwerp van het park en de woningen van Mille Fleurs is teruggegrepen op de nabijheid van het oude Landgoed Kernhem. Eigenlijk is dit project een uitbreiding van het oude landgoed, met nieuwbouw erin. Passend in de geschiedenis van de omgeving, maar met een eigen sfeer. Bijvoorbeeld de rode beukenhaag die de wijk als een kader omzoomt. Op landgoed Kernhem staan beukenhagen ook steeds om bestaande bebouwing.

Er wordt er een grote variatie aan bomen geplant. Het prairie garden-beplantingsschema zorgt voor kleur en structuur en er is gekozen voor inheemse verwilderingsbollen. Het straatmeubilair krijgt een klassieke inslag, met een eigentijdse interpretatie.

Zo is niet alleen uw huis in Mille Fleurs, maar uw complete omgeving straks een heerlijke plek om te wonen. Dat doet u overigens samen met de vleermuizen. Zij leven al generaties lang in dit gebied. En u ziet ze in de avondschemering foerageren boven het water in uw wijk: de natuur onder handbereik. 

Even verderop is het nieuwe winkelcentrum 'Parkweide' in aanbouw. Ingebruikname daarvan staat gepland voor 2e helft 2015. Hiervoor wordt een aparte eigen in- en uitrit gemaakt vanaf de N224. Deze inrit is alleen voor het winkelcentrum, er is geen verbinding met de Stakenberg (uiteraard wel voor fietsers en wandelaars. Er is ook ruimte voor de komst van een kinderdagverblijf en gezondheidscentrum. Deze twee functies zijn bereikbaar vanaf de Stakenberg.

Ter plaatse van het winkelcentrum komt een onderdoorgang onder de N224 voor fietsers en wandelaars die Kernhem verbindt met de wijk Veldhuizen.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?