Op de hoogte van nieuwe projecten in Ede? Klik hier!

Woon in de Kazerne - Rij- en hoekwoningen op de kazerne in Ede

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Ede, project Woon in de Kazerne -  Rij- en hoekwoningen op de kazerne in Ede

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Woon in de Kazerne - Rij- en hoekwoningen op de kazerne in Ede
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 235.000 - € 237.000
oppervlakte 112 - 113 m²
perceeloppervlakte 145 - 156 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Arets Ontwikkeling B.V.
makelaar Arets Ontwikkeling B.V.
gemeente Ede

Informatie

In Ede wordt het nieuwbouwproject Woon in de Kazerne - Rij- en hoekwoningen op de kazerne in Ede gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 05 Veluwse Poort. Dit project omvat slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 235.000 tot € 237.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 112 tot ca. 113 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 145 tot 156 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Arets Ontwikkeling B.V. in Arnhem.

Andere nieuwbouwprojecten in Ede kunt u hier vinden: Nieuwbouw Ede

Woningen
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 235.000 tot Euro 237.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Optie14511203€ 235.000v.o.n. 
8Optie15611303€ 237.000v.o.n. 

Type: Rij- en hoekwoningen op de kazerne in Ede
Wilt u wonen in een bijzonder historisch gebouw met karakter? Hier woont u op nog geen 500 meter van de Veluwe en vlakbij het intercitystation Ede-Wageningen en het centrum van Ede. Van de acht woningen die hier worden ontwikkeld in de historische  stal is er nog één vrij.
Hier woon je op nog geen 500 meter van de Veluwe en toch vlakbij het intercitystation Ede-Wageningen en het centrum van Ede. Op de Kazerneterreinen in Ede liggen naast de Arthur Koolkazerne de voormalige stallen waar de paarden van het 1e regiment Huzaren vanaf 1909 op stal stonden. Nu wordt één van deze stallen omgebouwd tot 8 woningen, waar naast wonen ook de mogelijkheid is om een bedrijf aan huis te starten.
De woningen zijn 7 meter breed, en de hoogte van de begane grond is ruim 3,5 meter.

Originele details worden teruggebracht, zoals de oude staldeuren. Daarnaast worden de woningen gerenoveerd met duurzame materialen. Zo komt er een grote goed isolerende glazen pui van zes meter breed en krijgen de woningen een brede dakkapel, vaak over de hele breedte van 7 meter.

Project: Woon in de Kazerne
Op de Kazerneterreinen, naast de historische Arthur Koolkazerne en de van Essenkazerne liggen de voormalige paardenstallen. Alle gebouwen op dit terrein worden de komende jaren gerenoveerd, en de openbare ruimte wordt door de gemeente opnieuw ingericht. In de historische gebouwen zal een mix van kleine bedrijven en woningen worden gevestigd.
Het is nu al een leuke buurt om te zijn, met een brouwerij, een pizzeria en veel oude bomen. De sfeer van de oude kazerne is er duidelijk te proeven, hoewel de paarden en huzaren al lange tijd geleden zijn vertrokken.
Het nabijgelegen Akoesticum, in de voormalige Frisokazerne, is de plek waar regelmatig muziek en dansvoorstellingen te zien zijn.
 
Wat krijg je
De meeste woningen worden casco-plus opgeleverd. Dat wil zeggen dat je woning helemaal gerenoveerd wordt, inclusief cv, vloerverwarming op de begane grond en alle aansluitpunten voor water en elektra. Alleen de keuken, het sanitair plus eventuele extra binnenwanden en deuren zullen nog geplaatst moeten worden.

Woning 4 is een uitzondering, deze wordt inclusief keuken, sanitair en alle binnnewanden opgeleverd.

Ook krijgt iedere woning twee eigen parkeerplaatsen. Om de tuin komt een beukenhaag en er wordt een berging geplaatst.

Prijzen:

De cascowoningen worden verkocht vanaf € 216.000,- V.O.N.

Waar ligt Woon in de Kazerne?

Het is  nog geen 15 minuten lopen van het intercitystation Ede-Wageningen tot je nieuwe woning. Woon in de kazerne zal plek bieden aan 8 woningen in één van de voormalige monumentale paardenstallen op de Kazerneterreinen in Ede. Gelegen aan de Nieuwe Kazerneweg, tussen de Veluwe en intercitystation Ede-Wageningen.
De makkelijkste manier om de locatie te bezoeken is via de Eikenlaan de Verbindelaarsweg in te rijden. Hier staan een paar straatjes met nieuwe huizen. Van daar uit zie je de stallen liggen. De stal die erbouwd gaat worden heeft rood/oranje pannen en is op de hoek met de code 25 gemarkeerd.

Wanneer wordt de woning opgeleverd?
Start bouw is gepland begin 2017. De oplevering zal in de herfst van 2017 plaatsvinden.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?