Op de hoogte van nieuwe projecten in Ede? Klik hier!

Enka - De Bosschage - Kavels

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Ede, project Enka - De Bosschage - Kavels

Algemene informatie

naam project Enka - De Bosschage - Kavels
aantal koopwoningen 27
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 237.000 - € 237.000
perceeloppervlakte 433 - 433 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Midden
tweede projectontw. a.s.r. vastgoed ontwikkeling
makelaar Ditters Makelaars Ede
tweede makelaar Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
gemeente Ede

Informatie

Het nieuwbouwproject Enka - De Bosschage - Kavels wordt gebouwd in de plaats Ede. Dit project bevindt zich in de wijk Ede Zuid. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 27 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van de kavels zijn vanaf € 237.000 tot € 237.000. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 433 tot 433 vierkante meter en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ditters Makelaars Ede in Ede of bij de makelaar Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V..

Andere nieuwbouwprojecten in Ede kunt u hier vinden: Nieuwbouw Ede

Woningen
1 van 27 woningen beschikbaar
Prijs Euro 237.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
25Optie433000€ 237.000v.o.n. 

Type: Kavels
Heeft u al een indruk waar u straks wilt wonen? Op het vogelvluchtplan ziet u welke kavels straks kunnen worden bebouwd. Zo kunt u precies de plek bepalen die uw voorkeur heeft.

Project: Enka - De Bosschage
De Veluwe begint in uw achtertuin.... Wonen op de manier zoals u zelf wilt. Met de architectuur die bij uw smaak past, de indeling die aan uw gezinssituatie tegemoet komt. En wilt u de realisatie van uw droomhuis zelf volgen? Dat kan nu in De Bosschage, de nieuwste ontwikkeling van het ENKA-terrein in Ede.

De Bosschage is een plek met een unieke ligging; aan de nooroostrand van het plangebied, pal tegen de Veluwe. In de overloop van bos naar bebouwing blijft het bestaande karakter van het gebied intact. De vrijstaande villa's domineren straks niet het beeld, maar zijn er te gast. Het beeld-kwaliteitsplan, bepalend voor de lokatie, kiest ervoor om een natuurlijke verbinding te leggen. Villa's staan niet willekeurig door het gebied, maar geclusterd in kleine groepjes. De ruime opzet van de kavels - geeft het gebied een open karakter. U heeft er ook letterlijk de beleving van de Veluwe: de bestaande bomen in het plangebied van De Bosschage zijn nauwkeurig in kaart gebracht. Eiken, berken, dennen en andere bomen met een hoge sierwaarde blijven staan, al dan niet na professioneel onderhoud. Zelfs de hoogte verschillen in het gebied blijven intact! Kortom, uw nieuwe woonomgeving ademt dezelfde sfeer uit die u kent van de Veluwe. En de architectuur sluit aan bij wonen in het bos. Het resultaat is straks een woongbied dat ongeëvenaard is.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?