Op de hoogte van nieuwe projecten in Ede? Klik hier!

Enka - De Twijnerij - vrije kavels - Vrije kavel

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Ede, project Enka - De Twijnerij - vrije kavels - Vrije kavel

Algemene informatie

naam project Enka - De Twijnerij - vrije kavels - Vrije kavel
aantal koopwoningen 17
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 227.900 - € 227.900
perceeloppervlakte 431 - 431 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Midden
tweede projectontw. a.s.r. vastgoed ontwikkeling
makelaar Ditters Makelaars Ede
tweede makelaar Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
gemeente Ede

Informatie

Het nieuwbouwproject Enka - De Twijnerij - vrije kavels - Vrije kavel wordt gebouwd in de plaats Ede. Dit project bevindt zich in de wijk Ede Zuid. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 17 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van de kavels zijn vanaf € 227.900 tot € 227.900. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 431 tot 431 vierkante meter en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ditters Makelaars Ede in Ede of bij de makelaar Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V..

Andere nieuwbouwprojecten in Ede kunt u hier vinden: Nieuwbouw Ede

Woningen
1 van 17 woningen beschikbaar
Prijs Euro 227.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
219Optie431000€ 227.900v.o.n. 

Type: Vrije kavel
Vrije kavels varierend in oppervlakte van 256 m2 tot ca 395 m2 bestemd voor de bouw van uw eigen ideale vrijstaandewoning of 2 onder 1 kapwoning.

Project: Enka - De Twijnerij - vrije kavels
Uniek Enka
In uitstraling een vriendelijke provinciestad, in faciliteiten een gemeente met een grote aantrekkingskracht. Scholen, sportfaciliteiten,een compleet winkelaanbod, goede medische faciliteiten aan de rand van de prachtige Veluwe: Ede heeft het allemaal!

Binnen een paar minuten op de fiets naar het centrum. En binnen een paar minuten wandelend de natuur in, de bossen van de Veluwe tegemoet. Er zijn niet veel plekken in Ede die idealer gelegen zijn.

Wonen in Ede heeft zo z’n voordelen. Het ENKA-terrein ligt pal tegen het stadscentrum aan. Via de Klinkenbergerweg of de Bennekomseweg rijdt u er gemakkelijk naar toe. De stad ligt centraal ten opzichte van veel andere steden: Arnhem en Utrecht zijn vlakbij, veel andere bestemmingen zijn eenvoudig bereikbaar via de snelwegen A12 en A30. Belangrijk pluspunt is ook de ligging nabij het NS-station Ede-Wageningen.

De Twijnerij

Hier, op de historische ENKA-locatie zijn een diverse deelprojecten in ontwikkeling en zijn inmiddels de eerste woningen opgeleverd en wordt deze unieke locatie getransformeerd naar een een schitterende woonwijk. Een woonwijk die recht doet aan het historische karakter van deze plek, waar vele jaren geschiedenis liggen. Kortom schitterend gelegen, met respect voor de historie en haar monumenten. En een woonwijk die past bij de unieke ligging aan de zoom van de Veluwe. U kunt er binnenkort wonen.....

Nieuw zijn de vrije kavels in de Twijnerij. Wonen op de manier zoal u zélf wilt. Met de architectuur die bij uw smaak past, de indeling die aan uw gezinssituatie tegemoet komt. In dit project koopt u bij ons een bouwrijpe kavel en gaat u samen met uw architect aan de slag om uw ideale huis te realiseren. Heeft u liever wat meer begeleiding en wilt u op basis van een bestaand ontwerp verder borduren? In samenwerking met Brummelhuis hebben wij diverse voorbeeldwoningen voor u uitgewerkt en kunnen u desgewenst ontzorgen in het gehele bouwproces tot aan de sleuteloverdracht.

Aan u de keus!
Graag tot ziens op ENKA
 
www.Enka-Ede.nl

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?