Op de hoogte van nieuwe projecten in Ede? Klik hier!

Enka - De Hoven - Type 6

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Ede, project Enka - De Hoven - Type 6

Algemene informatie

naam project Enka - De Hoven - Type 6
aantal koopwoningen 10
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 254.900 - € 259.900
oppervlakte 154 - 154 m²
perceeloppervlakte 150 - 161 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
makelaar Ditters Makelaars Ede
tweede makelaar Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
gemeente Ede

Informatie

Het nieuwbouwproject Enka - De Hoven - Type 6 wordt gebouwd in de plaats Ede. Dit project bevindt zich in de wijk Ede Zuid. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 10 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 254.900 tot € 259.900. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 154 tot ca. 154 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 150 tot 161 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ditters Makelaars Ede in Ede of bij de makelaar Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V..

Andere nieuwbouwprojecten in Ede kunt u hier vinden: Nieuwbouw Ede

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 10 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 254.900 tot Euro 259.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
21Optie16115405€ 254.900v.o.n. 
38Optie15015405€ 259.900v.o.n. 

Type: Type 6
Deze woning komt vijftien keer voor in vijf varianten: negen tussenwoningen, twee extra hoge tussenwoningen, een hoge hoekwoning met een zijkap, twee woningen met een erker aan de zijgevel en een woning met een erker aan de voorzijde.

Een mooie brede woning van 5.70 meter met een woonopervlakte van 154 tot 177 m2. De kavelgrootte ligt tussen de 145 en 220 m2. Op de begane grond is vloerverwarming en de leefkeuken en het zitgedeelte zijn van elkaar gescheiden door een keuken in het midden. Via de openslaande deuren bij de grote glazen pui bereik je de tuin die ligt op het oosten of het zuiden.

De woning is voorzien van 4 slaapkamers op de eerste verdieping, een luxe badkamer voorzien van douche, ligbad en wastafel (Villeroy & Boch) en een 2e separaat toilet. De ruime zolderverdieping (met dakraam) is vrij indeelbaar en hier is een aansluiting voor een wasmachine.

Opties:
  • uitbouw woonkamer
  • keuken aan de voorzijde
  • andere indeling 1e verdieping
  • ingedeelde zoler 
  • dakkappellen
  • zonnepanelen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Enka - De Hoven
In deelplan de Hoven komen 39 nieuwe woningen in maar liefst 4 verschillende hoofdtypes: 35 eengezinswoningen en 4 twee-onder-een-kap woningen. 

Die types verschillen onderling ook weer van elkaar én je hebt als koper alle mogelijkheden voor het realiseren van jouw persoonlijke woonwensen. Kortom, veel te kiezen dus.

Opvallend is de hoeveelheid groen rondom de woningen. De achtertuinen zijn diep en iedereen heeft een voortuin. Leuk detail is dat de groene hagen de scheiding aangeven tussen privé en openbaar. Tussen de woningen in kleurt het ook groen door de diverse plantsoenen en een speeltuin.
De architectuur van de woningen is rijk gedetailleerd én gevarieerd. De steenkleur en kapvormen verschillen en ook de richting en hoogte van de kap is telkens anders. Waar het ene huis een afgeronde voordeur heeft, heeft het andere huis een dakkapel of een erker. Her en der zie je ronde raampjes in de zijgevel. 

Kleine details die een groot effect hebben op het totaalbeeld. Dit deel van De Hoven krijgt net als de rest van de woonbuurt een dorpse sfeer, met een eigen gezicht.

De bewoners kunnen hun auto voor de deur kwijt of in één van de groene parkeerhoven. De bouwnummers 6 en 7, 24 en 25 (type 3H) en 31 tot en met 34 (type 7) hebben een parkeerplaats op eigen terrein.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?