Op de hoogte van nieuwe projecten in Ede? Klik hier!

Enka - Homemade - Type S/M/L keuze

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Ede, project Enka - Homemade - Type S/M/L keuze

Algemene informatie

naam project Enka - Homemade - Type S/M/L keuze
aantal koopwoningen 11
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 234.550 - € 245.550
oppervlakte 131 - 135 m²
perceeloppervlakte 143 - 143 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
tweede projectontw. a.s.r. vastgoed ontwikkeling
makelaar Ditters Makelaars Ede
tweede makelaar Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
gemeente Ede

Informatie

Het nieuwbouwproject Enka - Homemade - Type S/M/L keuze wordt gebouwd in de plaats Ede. Dit project bevindt zich in de wijk Ede Zuid. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 11 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 234.550 tot € 245.550. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 131 tot ca. 135 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 143 tot 143 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Ditters Makelaars Ede in Ede of bij de makelaar Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V..

Andere nieuwbouwprojecten in Ede kunt u hier vinden: Nieuwbouw Ede

Woningen
2 van 11 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 234.550 tot Euro 245.550
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
4Optie14313503€ 245.550v.o.n. 
9Optie14313103€ 234.550v.o.n. 

Type: Type S/M/L keuze
Uniek Op Enka! Ontwerp zelf jouw woning met het HOMEMADE concept!

Ga direct verder naar de woonconfigurator http://www.enka-ede.nl/homemade/ of lees hieronder meer.

Bij type S/M/L heb je de keuze: Wil je een woningbreedte van 5,1 meter, 5,4 of 5,7 meter? Lees onderstaand meer over de verschillende types, vormen en de variatiemogelijkheden. 

5,10 meter breed
Dit 5,10 meter brede eengezinshuis  heeft een traditionele indeling met een standaard uitbouw op de begane grond.  Vanuit de keuken kijk je uit op de 
straat en de woonkamer is tuingericht.  Op de verdieping zijn 3 prima slaapkamers en de badkamer is groot genoeg om er naast een douche, wastafel en 
toilet nog een ligbad bij te plaatsen. De zolderverdieping laat zich naar eigen inzicht indelen.
 
 5,40 meter breed 
Zoek je iets meer woonoppervlakte?  Kies dan voor een 5,40 meter breed huis. Alle kamers zijn net iets ruimer bemeten, waardoor de indelingsmogelijkheden groter zijn. In dit huis kun je heel goed een keuken met kookeiland maken. 
Op de begane grond heb je zelfs een standaard uitbouw van 1,2 meter. 
Op de verdieping zijn ook 3 slaapkamers, waarvan er 1 woningbreed is. Wil je nog een 4e kamer? Deze kun je op zolder maken. Of laat de ruimte lekker open:  de perfecte plek om te spelen,  sporten en werken
 
5,70 meter breed

De breedste woningen in Homemade is bijna 6 meter breed. En dat biedt mogelijkheden net als de standaard uitbouw van 1,2  meter op de 
begane grond. Houd je van koken? Wat dacht je dan van een U-vormige keuken met enorm veel werkblad? En voor die écht grote eettafel heb je ook eindelijk plek. Naast 3 slaapkamers vind je op de verdieping een riante badkamer met ruimte voor een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Ook is de zolder een plek om naar eigen idee in te delen.

Kom je er niet uit? De makelaar heeft handige stroomschema's met bijbehorende prijslijsten van de verschillende breedtes: die je kunnen helpen in je keuze.

Kwaliteit en variatie zijn de sleutelwoorden bij de ontwikkeling OP ENKA. In deelplan Carré gaan we nog een stapje verder want je ontwerpt jouw woning helemaal zelf met het HOMEMADE concept! Je kunt kiezen uit verschillende breedtes van de woningen, maar je kunt zelfs ook je eigen gevelsteen of voordeur bepalen. Uiteraard zijn er aan de binnenzijde van de woning ook talloze varianten te kiezen, zodat je je eigen woonsfeer kunt samenstellen!

Project: Enka - Homemade
Uniek Op Enka! Ontwerp zelf jouw woning met het HOMEMADE concept!
Kwaliteit en variatie zijn de sleutelwoorden bij de ontwikkeling OP ENKA. In deelplan Carré gaan we nog een stapje verder want je ontwerpt jouw woning helemaal zelf met het HOMEMADE concept! Je kunt kiezen uit verschillende breedtes van de woningen, maar je kunt zelfs ook je eigen gevelsteen of voordeur bepalen. Uiteraard zijn er aan de binnenzijde van de woning ook talloze varianten te kiezen, zodat je je eigen woonsfeer kunt samenstellen!
Algemeen
Het project bestaat uit 30 eengezinswoningen, bestaande uit 4 blokjes, allen met een gunstige tuinligging. De woonoppervlakte van de basiswoningen beginnen bij circa 120 m2. De oppervlakte van de kavels variëren van circa 120 tot 150 m2. De koopsommen zijn vanaf circa € 223.000,= v.o.n.
Het Carré
Carré Op Enka is het dynamische hart van de wijk. Een eigentijdse buurt waarin je tussen monumenten, pleinen, gezellige doorkijkjes en levendige straten woont. Hier wordt wonen en werken gecombineerd en lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. Een praatje met de buurman van drie huizen verderop is zo gemaakt als je toch op het bankje voor je deur zit. Gemak staat voorop. Kortom, dit is de ideale woonplek als je geniet van dynamiek, gezelligheid, reuring en de rust en ruimte van de Veluwe.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?