Op de hoogte van nieuwe projecten in Ede? Klik hier!

Enka - 52 woningen de Hoven - Twee-onder-een-kap woning

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Enka - 52 woningen de Hoven - Twee-onder-een-kap woning
aantal koopwoningen 14
aantal beschikbaar 2
aantal onder optie 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 324.900 - € 389.900
oppervlakte 173 - 176 m²
perceeloppervlakte 201 - 382 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
makelaar Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V.
tweede makelaar Ditters Makelaars Ede
gemeente Ede

Informatie

In Ede wordt het nieuwbouwproject Enka - 52 woningen de Hoven - Twee-onder-een-kap woning gerealiseerd. Dit is in de wijk Ede Zuid. Dit project omvat 14 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 324.900 tot € 389.900. De woningen hebben een oppervlak vanaf 173 tot ca. 176 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 201 tot 382 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Verhage Van Grootheest Makelaardij O/g B.V. in Ede. U kunt ook terecht bij makelaar Ditters Makelaars Ede.

Andere nieuwbouwprojecten in Ede kunt u hier vinden: Nieuwbouw Ede

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
2 van 14 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 324.900 tot Euro 389.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
6Optie20117304€ 324.900v.o.n. 
45Optie38217604€ 389.900v.o.n. 

Type: Twee-onder-een-kap woning
In dit plan worden 52 woningen ontwikkeld in de woonbuurt De Hoven. Hier woont u in een dorpse setting. Uw huis staat aan één van de gezellige hofjes of mooie lanen, waar u alleen even de straat moet uitlopen voor een lekkere boswandeling.

Deze twee-onder-een-kap woningen komen op drie plaatsen in dit plan voor. In de brochur wordt verwezen naar type 7  (in de eerste fase bouwnummers 37 t/m 44) en type 8 (in de eerste fase bouwnummers 45 en 46).

Type 7: Alle woningen hebben een eigen oprit. De woningen zijn verrassend ruim en hebben een woonoppervlakte van 173 m2. Aan de voorzijde is een sfeervolle leefkeuken. De woonkamer is 7.50 meter breed en heeft een grote glazen pui met openslaande deuren naar de tuin. Op de 1e verdieping zijn 3 zeer riante slaapkamers en een luxe badkamer vorzien van douche, ligbad en dubbele wastafel (Villeroy & Boch). Separaat is op de 1e verdieping ook een toilet. 

Type 8: Deze karakteristieke twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van 176  m2 of 181 m2. De kaveloppervlaktes zijn 353 of 382 m2. De woningen hebben een aangebouwde garage. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en een gezellige leefkeuken met een grote tuingerichte woonkamer met openslaande deuren. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers waarvan 1 zeer riant en 1 woningbreed. Verder is er een ruime badkamer, voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel (Villeroy & Boch). Separaat is op de 1e verdieping ook een toilet. Op de zolderverdieping bevindt zich een dakraam en een aansluiting voor wasmachine. Verder zijn er hier veel indelingsmogelijkheden. 

GROENE OPZET
Opvallend is de hoeveelheid groen rondom de woningen. Hier woon je prachtig aan een groen hof met bestaande bomen. De achtertuinen zijn diep en iedereen heeft een voortuin. Leuk detail is dat de groene hagen de scheiding aangeven tussen privé en openbaar. Tussen de woningen in kleurt het ook groen door de diverse plantsoenen.
 
ARCHITECTUUR
De architectuur van de woningen is rijk gedetailleerd én gevarieerd. De steenkleur en kapvormen verschillen en ook de richting en hoogte van de kap is telkens anders. Waar het ene huis een witte gevel heeft, heeft het andere huis een dakkapel of een erker. Her en der zie je strakke betonnen bankjes verwerkt aan de gevel. Kleine details die een groot effect hebben op het totaalbeeld. Dit deel van De Hoven krijgt net als de rest van de woonbuurt een dorpse sfeer, met een eigen gezicht.

In dit plandeel komen eengezinswoningen, twee-onder-één-kap woningen en woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Met veel woningvariatie en uiteraard weer mooie gedetailleerd; voor elk wat wils.

Project: Enka - 52 woningen de Hoven
De Hoven vind je langs de bosrand. Hier woon je in een dorpse setting. Overstekende kappen en verscheidenheid aan woning typologieën. Veel variatie. Nooit saai, veel te kiezen en dus voor elk wat wils. Je huis staat aan één van de gezellige hofjes of mooie lanen, alleen even de straat uitlopen voor een lekkere boswandeling. In dit plan worden eengezinswoningen, 2 onder 1 kap woningen, vrijstaande woningen en levensbestendige woningen verwacht.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?