Op de hoogte van nieuwe projecten in Tynaarlo? Klik hier!

Esweg - Villa type I en II

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Eelde, project Esweg - Villa type I en II

Algemene informatie

naam project Esweg - Villa type I en II
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 4
aantal onder optie 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 414.500 - € 459.000
oppervlakte 198 - 198 m²
perceeloppervlakte 603 - 632 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar PC Vastgoedontwikkeling B.V.
makelaar PC Vastgoedontwikkeling B.V.
gemeente Tynaarlo

Informatie

In Eelde (gemeente Tynaarlo) wordt het nieuwbouwproject Esweg - Villa type I en II gerealiseerd. Dit is in de wijk Eelde. Dit project omvat slechts 4 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 414.500 tot € 459.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 198 tot ca. 198 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 603 tot 632 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar PC Vastgoedontwikkeling B.V. in Groningen.

Andere nieuwbouwprojecten in Tynaarlo kunt u hier vinden: Nieuwbouw Tynaarlo

Woningen
4 van 4 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 414.500 tot Euro 459.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop63219805€ 414.500v.o.n. 
Tuin rondom,
2Te Koop60319805€ 414.500v.o.n. 
Tuin rondom,
3Optie61619805€ 414.500v.o.n. 
Tuin rondom
4Te Koop62919805€ 414.500v.o.n. 
Tuin rondom,

Type: Villa type I en II
De woningen hebben een moderne uitstraling en stijlvolle vormgeving. De groenstrook met oprit naar de garage en de grote voortuin bieden u veel privacy vanaf de Esweg. De percelen hebben allen een oppervlakte vanaf 600 m2. De architectuur is eigentijds met een asymmetrische voorgevel. Hierbij wordt aandacht besteed aan het zorgvuldig uitzoeken van de kleuren en materialen, zoals de gevelstenen en de houten gevelbekleding.
Naar wens kunt u de indeling aanpassen of de woning uitbreiden. Misschien wilt u wel een kantoor aan huis of slapen op de begane grond? We vertalen graag uw woonwensen. Zo wordt het een heerlijk “thuis”.

Villa type I
De begane grond heeft een woonkamer aan de voorzijde en een woonkeuken aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers met vaste trap naar een grote zolderruimte. Villa type I heeft een aangebouwde houten garage.

Prijs: EUR 414.500,- v.o.n.

Villa type II
Op de begane grond is een ruime living en een woonkeuken aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en een vast trap naar de tweede verdieping met een hobbykamer en ruikmte voor berging en techniek.  Villa type II heeft naast een aangebouwde stenen garage tevens een bloembak, extra dakkapellen en een groter volume dan type I.

Prijs: EUR 459.000,- v.o.n.

Project: Esweg
Onder de noemer ‘Wonen in de landgoederenzone’ verrijst onder handen van de gemeente Tynaarlo in Eelde de nieuwe woonwijk Groote Veen. PC Vastgoed ontwikkelt in deze jonge wijk een aantal vrijstaande villa’s aan de Esweg.

Groote Veen
Aan de oostkant van het dorp, grenzend aan de landgoedzone, ligt de wijk Groote Veen. De sfeer van de landgoedzone komt op verschillende manieren in de wijk terug. Groote Veen heeft een groene uitstraling. Aantrekkelijke architectuur en aangename openbare ruimtes worden er optimaal gecombineerd.
Ook de villa's van De Esweg ademen deze sfeer uit.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?