Op de hoogte van nieuwe projecten in Tynaarlo? Klik hier!

Esweg - Vrijstaande Villa's

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Eelde, project Esweg - Vrijstaande Villa's

Algemene informatie

naam project Esweg - Vrijstaande Villa's
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 2
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 413.512 - € 422.000
oppervlakte 171 - 171 m²
perceeloppervlakte 616 - 629 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar PC Vastgoedontwikkeling B.V.
makelaar PC Vastgoedontwikkeling B.V.
gemeente Tynaarlo

Informatie

In Eelde (gemeente Tynaarlo) wordt het nieuwbouwproject Esweg - Vrijstaande Villa's gerealiseerd. Dit is in de wijk Eelde. Dit project omvat slechts 4 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 413.512 tot € 422.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 171 tot ca. 171 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 616 tot 629 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar PC Vastgoedontwikkeling B.V. in Groningen.

Andere nieuwbouwprojecten in Tynaarlo kunt u hier vinden: Nieuwbouw Tynaarlo

Woningen
2 van 4 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 413.512 tot Euro 422.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Te Koop61617105€ 422.000v.o.n. 
Tuin rondom
4Te Koop62917105€ 413.512v.o.n. 
Tuin rondom,

Type: Vrijstaande Villa's
De woningen hebben een moderne uitstraling en stijlvolle vormgeving. De groenstrook met oprit naar de garage en de grote voortuin bieden u veel privacy vanaf de Esweg. De percelen hebben allen een oppervlakte vanaf 600 m2. De architectuur is eigentijds met een asymmetrische voorgevel. Hierbij wordt aandacht besteed aan het zorgvuldig uitzoeken van de kleuren en materialen, zoals de gevelstenen en de houten gevelbekleding.
Naar wens kunt u de indeling aanpassen of de woning uitbreiden. Misschien wilt u wel een kantoor aan huis of slapen op de begane grond? We vertalen graag uw woonwensen. Zo wordt het een heerlijk “thuis”.


Villa's
Op de begane grond is een ruime living en een woonkeuken aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en een vast trap naar de tweede verdieping met een hobbykamer en ruimte voor berging en techniek.  De villa's hebben naast een aangebouwde stenen garage tevens een bloembak en dakkapellen.

Verkoopprijzen vanaf ca. EUR 422.000,- v.o.n.Project: Esweg
Onder de noemer ‘Wonen in de landgoederenzone’ verrijst onder handen van de gemeente Tynaarlo in Eelde de nieuwe woonwijk Groote Veen. PC Vastgoed ontwikkelt in deze jonge wijk een aantal vrijstaande villa’s aan de Esweg.

Groote Veen
Aan de oostkant van het dorp, grenzend aan de landgoedzone, ligt de wijk Groote Veen. De sfeer van de landgoedzone komt op verschillende manieren in de wijk terug. Groote Veen heeft een groene uitstraling. Aantrekkelijke architectuur en aangename openbare ruimtes worden er optimaal gecombineerd.
Ook de villa's van De Esweg ademen deze sfeer uit.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?