Op de hoogte van nieuwe projecten in Tynaarlo? Klik hier!

De Hoorn - Half vrijstaande villa laanwonen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Eelde, project De Hoorn - Half vrijstaande villa laanwonen

Algemene informatie

naam project De Hoorn - Half vrijstaande villa laanwonen
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 1
type woningen geschakeld
status in verkoop
koopprijs € 384.000 - € 384.000
oppervlakte 180 - 180 m²
perceeloppervlakte 405 - 405 m²
inhoud 597 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar PC Vastgoedontwikkeling B.V.
makelaar PC Vastgoedontwikkeling B.V.
gemeente Tynaarlo

Informatie

Het nieuwbouwproject De Hoorn - Half vrijstaande villa laanwonen wordt gebouwd in de plaats Eelde, in de gemeente Tynaarlo. Dit project bevindt zich in de wijk Eelde. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 5 te koop staande geschakelde woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 384.000 tot € 384.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 180 tot ca. 180 vierkante meter. De geschakelde nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 405 tot 405 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar PC Vastgoedontwikkeling B.V. in Groningen.

Andere nieuwbouwprojecten in Tynaarlo kunt u hier vinden: Nieuwbouw Tynaarlo

Woningen
1 van 5 woningen beschikbaar
Prijs Euro 384.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1aTe Koop4051805976€ 384.000v.o.n. 
Tuin rondom,

Type: Half vrijstaande villa laanwonen
De villa met woonkamer aan de voortuin valt meteen op vanwege de ruimte en de luxueuze uitstraling. De villa heeft, evenals de vrijstaande variant, een bijzonder mooie kadering van het woonkamer-raam. Samen met het overstek levert dat een statig uiterlijk op. De beschikbare hoekkavel 1a wordt gerealiseerd met een versmalde garage.

Ook hier is er een eigentijdse asymmetrische dakvorm. Met het fraaie metselwerk, bestaand uit hoogwaardige materialen, is het een prachtige, eigentijdse villa.

Project: De Hoorn
PC Vastgoed realiseert luxueuze villa's: halfvrijstaande en vrijstaande villa's. De villa's in De Hoorn maken deel uit van het plan Groote Veen.
Groote Veen is een gemêleerde woonwijk op een unieke locatie in Eelde, grenzend aan de landgoedzone. Wonen in De Hoorn is dan ook stijlvol wonen, geheel in de sfeer van de landgoedzone.

Groote Veen
Aan de oostkant van het dorp, grenzend aan de landgoedzone, ligt de wijk Groote Veen. De sfeer van de landgoedzone komt op verschillende manieren in de wijk terug. Groote Veen heeft een groene uitstraling. Aantrekkelijke architectuur en aangename openbare ruimtes worden er optimaal gecombineerd.
 
Ook de villa's van De Hoorn ademen deze sfeer uit. De villa's liggen aan de Wolfhorn, een rustige weg met veel groen. De villa's hebben ruime kavels, grote tuinen en een riant woonoppervlak.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?