Op de hoogte van nieuwe projecten in Tynaarlo? Klik hier!

Kroon van Tuinwijk fase 2 - Vrijstaande Villa

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Eelderwolde, project Kroon van Tuinwijk fase 2 - Vrijstaande Villa

Algemene informatie

naam project Kroon van Tuinwijk fase 2 - Vrijstaande Villa
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 839.000 - € 839.000
oppervlakte 300 - 300 m²
perceeloppervlakte 1100 - 1100 m²
inhoud 1100 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar PC Vastgoedontwikkeling B.V.
makelaar PC Vastgoedontwikkeling B.V.
gemeente Tynaarlo

Informatie

In Eelderwolde (gemeente Tynaarlo) wordt het nieuwbouwproject Kroon van Tuinwijk fase 2 - Vrijstaande Villa gerealiseerd. Dit is in de wijk Eelderwolde. Dit project omvat slechts 2 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 839.000 tot € 839.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 300 tot ca. 300 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 1100 tot 1100 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar PC Vastgoedontwikkeling B.V. in Groningen.

Andere nieuwbouwprojecten in Tynaarlo kunt u hier vinden: Nieuwbouw Tynaarlo

Woningen
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 839.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
6Optie110030011005€ 839.000v.o.n. 
Tuin rondom

Type: Vrijstaande Villa
Uw eigen “Villa op maat”!
 
Op een prachtige woonplek in de populaire wijk Ter Borch is in het project Kroon van Tuinwijk is nog 1 villa beschikbaar welke momenteel is geopteerd. De architectuur van de villa’s kenmerkt zich door de witte gevels en de strakke horizontale lijnen, met een parkachtig aangelegde voortuin. Binnen dit architectuurconcept kan uw eigen villa geheel op maat worden ontworpen.
 
De kavels met een oppervlakte vanaf 1.100 m2 zijn gelegen aan de rand van Tuinwijk in Eelderwolde, aan de Hayo Ripperdalaan. De frisse woonwijk Ter Borch is zo geliefd omdat stads wonen samengaat met diverse recreatie mogelijkheden in de directe omgeving en natuur. Het Paterswoldsemeer ligt "om de hoek". De bossen van Drenthe of het prachtige natuurgebied Peizermade zijn fietsend of wandelend te bereiken. En wilt u het plezier van de stad Groningen; in 20 fietsminuutjes staat u op de Grote Markt. Door de gunstige ligging zijn alle faciliteiten die u wenst, zoals scholen (basis en voorgezet), winkels en openbaar vervoer snel en eenvoudig te bereiken.
 
De villa's hebben een bijzonder statige uitstraling. Het strakke lijnenwerk zorgt voor een mooi contrast met de omgeving. Gezamenlijk vormen de 11 Design Villa’s de kroon op een prachtige wijk.
 
De getoonde impressies en plattegronden geven een indruk van de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een kantoor aan huis, een gastenverblijf of 6 slaapkamers? Ontwikkelaar PC Vastgoed toont u graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden om tot uw eigen droom villa op maat te komen. Neem gerust contact op voor meer informatie!
 
Vanaf prijs EUR 839.000,- v.o.n.
Kavel 6 v.a. 1.100 m2 GERESERVEERD

Project: Kroon van Tuinwijk fase 2
Villa's op maat in parkachtig groen in de populaire wijk Ter Borch, aan de rand van Tuinwijk, in Eelderwolde realiseren we 11 exclusieve villa’s op maat. Een unieke mogelijkheid om royaal en persoonlijk te wonen, dicht bij de stad en omgeven door natuur. De villa’s hebben een grote voortuin, waarvoor door een landschapsarchitect een parkachtige aanleg is ontworpen. De architectuur van de villa’s kenmerkt zich door de witte gevels en de stakke horizontale lijnen. Binnen dit architectuurconcept kunt u uw villa zelf vormgeven. Samen met de architect wordt het ontwerp van uw individuele villa tot stand gebracht.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?