Op de hoogte van nieuwe projecten in Berkelland? Klik hier!

Op de Bleek - Beekzicht

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Eibergen, project Op de Bleek - Beekzicht

Algemene informatie

naam project Op de Bleek - Beekzicht
aantal koopwoningen 5
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 280.000 - € 280.000
oppervlakte 135 - 135 m²
perceeloppervlakte 240 - 240 m²
inhoud 467 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Ter Steege Vastgoed Rijssen bv
makelaar Scheers & Roes Makelaars Neede
tweede makelaar Bennink Makelaardij O.g.
derde makelaar Ten Hag Makelaars Enschede

Informatie

Het nieuwbouwproject Op de Bleek - Beekzicht wordt gebouwd in de plaats Eibergen, in de gemeente Berkelland. Dit project bevindt zich in de wijk Eibergen. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 5 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 280.000 tot € 280.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 135 tot ca. 135 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 240 tot 240 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Scheers & Roes Makelaars Neede in Neede of bij de makelaar Bennink Makelaardij O.g..

Andere nieuwbouwprojecten in Berkelland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Berkelland

Woningen
5 woningen
Prijs Euro 280.000
Beschikbaarheid op aanvraag bij de betrokken partijen

Type: Beekzicht
15 prachtige, pal aan het water gelegen Patiobungalo’s met inpandige garage.
Door ter Steege Vastgoed worden 15 ruime en onderhoudsarme patiobungalows gerealiseerd pal aan de Berkel. Vanaf de patio met volop privacy is het uitzicht over de waterpartij fantastisch. Op loopafstand van zowel het centrum als buitengebied.
Indeling:
Begane grond: entree, toilet met wandcloset en fontein, woonkamer van circa 40 m² met schuifpui naar het priveterras (patio van circa 42 m²) open keuken (dichte keuken mogelijk), tussenportaal, slaapkamer (17.5 m²) met toegang naar de badkamer met toilet, douche en wastafel. Ruime inpandige garage met wasaansluitingen (25,5 m²).
1e verdieping: overloop, grote multifunctionele ruimte voor b.v. 1 of 2 slaapkamers met badkamer. Opties voor meer of minderwerk zijn bespreekbaar.
Bijzonderheden:
- Kaveloppervlaktes vanaf 178 m²
- Inhoud circa 450-500 m³
- Volledig geïsoleerd.
- Kunststof kozijnen met hoog rendement beglazing.
- Eigen oprit voor de garage.
Koopsommen vanaf € 269.000,-- v.o.n.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.opdebleek.nl


Project: Op de Bleek
Het unieke project Op de Bleek is een combinatie van historie en nieuwbouw.
Deze gezellige wijk, bestaande uit diverse deelplannen biedt rust, ruimte en een divers woningaanbod. Wonen Op de Bleek betekend wonen tussen groen en water met het centrum op loopafstand. Het project omvat in haar totaliteit ca. 230 woningen. 
Deelplan Wonen in het Dorp: In dit deelplan vindt u het ware dorpse karakter van het sfeervolle Eibergen. Hier liggen de gebogen straatjes en voortuinen met wisselende diepten. Deelplan 'Wonen in het Dorp' is opgeleverd.

Woningen type Beekzicht: 15 prachtige, pal aan het water gelegen Patiobungalo’s met inpandige garage.
Deze onderhoudsarme woningen hebben een heerlijke ligging aan de Berkel. Met volop privacy is het uitzicht over de waterpartij fantastisch. Op loopafstand van zowel het centrum als buitengebied. De begane grond is voorzien van zowel een badkamer als slaapkamer. Ook kunt u de verdieping hier naar wens van voorzien. Koopsommen vanaf € 250.000,-- v.o.n.

Wonen en Werken Op de Bleek? Dit kan op de 7 kavels waar u een bedrijfshal mag bouwen en ook een bedrijfswoning is toegestaan. Vrijstaand wonen met het gemak van een indutriegebied en de charme van een hoogwaardige woonlocatie. Dit kan met uitzicht over de Berkel en de stad binnen handbereik.
Prijzen bouwkavels vanaf € 207.460,- VON.

Deelplan Wonen in de Fabriek: Dit deelplan versterkt het industriele karakter van de nieuwbouwwijk. Hierin worden 6 rijwoningen en 8 twee-onder-één-kap woningen aangeboden.
Deze starterswoningen met een tuingerichte woonkamer en 3 slaapkamers zijn te koop vanaf € 155.000,- vrij op naam. De twee-onder-één-kap woningen zijn te koop vanaf € 195.000

Kijk voor alle actuele informatie op www.opdebleek.nl.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?