Op de hoogte van nieuwe projecten in Enschede? Klik hier!

Enschede, Brouwhuis - Appartement

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Enschede, project Enschede, Brouwhuis - Appartement

Algemene informatie

naam project Enschede, Brouwhuis - Appartement
aantal koopwoningen 9
aantal beschikbaar 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 365.000 - € 365.000
oppervlakte 190 - 190 m²
perceeloppervlakte 203 - 203 m²
inhoud 513 m³
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
gemeente Enschede

Informatie

In Enschede wordt het nieuwbouwproject Enschede, Brouwhuis - Appartement gerealiseerd. Dit is in de wijk Enschede-Noord. Dit project omvat slechts 9 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 365.000 tot € 365.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 190 tot ca. 190 vierkante meter. De nieuwbouwappartementen worden gebouwd op een perceel van 203 tot 203 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. in Son.

Andere nieuwbouwprojecten in Enschede kunt u hier vinden: Nieuwbouw Enschede

Woningen
1 van 9 woningen beschikbaar
Prijs Euro 365.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
5Te Koop2031905133€ 365.000v.o.n. 

Type: Appartement
In het Brouwhuis bevinden zich op dit moment 20 appartementen en daar komen nu nog eens 9 unieke appartementen bij. De plattegronden van deze woningen kenmerken zich door hun ruimtelijke opzet, royale entrees, speelse elementen en riante woonkamers. De woningen hebben allemaal een ruime inpandige berging en een aantal zelfs een bijkeuken.

Alle woningen beschikken over een eigen balkon of wintertuin. De balkons zijn luxueus afgewerkt met stalen balustraden en glaspanelen. Zodoende kunt u optimaal genieten van het uitzicht.Project: Enschede, Brouwhuis
Het Brouwhuis is gelegen te midden van winkelcentrum "Op de Brouwerij" in hartje Roombeek. Wonen in Roombeek is wonen in een bijzondere, culturele en stedelijke omgeving, dichtbij de stad en het buitengebied. Roombeek is een eigentijdse wijk met allure. Met een grote verscheidenheid aan woningen, zelf gebouwd naar eigen idee, ontworpen door een architect of een appartement geheel naar wens. In Roombeek heb je alles bij de hand: voorzieningencentrum Prismare als cultureel ontmoetingscentrum in het hart van de wijk, scholen, kinderopvang en winkels, horeca en cultuur op een paar minuten loopafstand.
U kiest in Het Brouwhuis voor een appartement met een eigen identiteit, een appartement dat bij u past. Ze zijn allemaal uniek. En ze staan middenin Roombeek, de wijk die iedereen verrast. Vol horeca, parken, architectuur en bovenal inspirerende dynamiek. Neem plaats op uw balkon en voel de kwaliteit van Het Brouwhuis.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?