Op de hoogte van nieuwe projecten in Geldermalsen? Klik hier!

Lingedonk - De Vrijlander

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Lingedonk - De Vrijlander
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 494.500 - € 494.500
oppervlakte 168 - 168 m²
perceeloppervlakte 527 - 527 m²
inhoud 640 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Midden West
makelaar Van Kessel Kroezen Makelaars Taxateurs
tweede makelaar De Keizer Makelaars Vianen BV
gemeente Geldermalsen

Informatie

Het nieuwbouwproject Lingedonk - De Vrijlander wordt gebouwd in de plaats Geldermalsen. Dit project bevindt zich in de wijk Geldermalsen. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 1 te koop staande vrijstaand huis.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 494.500 tot € 494.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 168 tot ca. 168 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 527 tot 527 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Kessel Kroezen Makelaars Taxateurs in Geldermalsen of bij de makelaar De Keizer Makelaars Vianen BV.

Andere nieuwbouwprojecten in Geldermalsen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Geldermalsen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 494.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
13Optie5271686404€ 494.500v.o.n. 
SWK, Tuin rondom

Type: De Vrijlander
Deze brede, vrijstaande woning op een zeer ruime kavel biedt standaard veel leefruimte op de begane grond en ruime slaapkamers op de eerste verdieping.
De vele ramen in de woning zorgen voor veel lichtinval, ook op zolder. Door de entree aan de zijgevel ontstaat een natuurlijke scheiding tussen de open (woon)keuken en de woonkamer. De Vrijlander heeft een woonoppervlak van ca. 168 m2 en een garage van 18m2. Bij deze woning is de getoonde erker niet standaard. De woningen liggen in het witte hofje. U kunt optioneel voor een andere gevelkleur kiezen.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Lingedonk
In Lingedonk worden 3 vrijstaande en 14 twee-onder-een-kap woningen te koop aangeboden. In totaal zullen in dit plan 45 koopwoningen worden aangeboden. De woningen hebben zeer ruime  percelen variërend van 280 tot 680m2. Naast een grote tuin bieden de hofjes en de directe omgeving van de woningen veel groen en waterpartijen. Hierdoor heeft het plan een zeer ruimtelijke opzet.
Bij de woningen worden diverse opties aangeboden, zoals dakkapellen, verschillende uitbouwen en een aantal indelingsopties. Ook kunt u optioneel kiezen voor het verplaatsen van de keuken naar de achterzijde van de woning.
Het plan ligt vlak naast het station van Geldermalsen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. Het centrum van Geldermalsen bereikt u in 5 minuten. Ook per auto is Lingedonk goed bereikbaar. Doordat in het plan zelf alleen bestemmingsverkeer zal zijn is het zeer autoluw. De centraal gelegen woningen liggen verhoogd op een ‘donk’. Vanuit hier ontspringen de vijf hofjes met elk hun eigen karakter. Deze hofjes liggen iets verhoogd ten opzichte van het omliggende groene gebied.

Alle koopwoningen hebben een parkeerplek op eigen erf en een garage. Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid. Door het groene karakter en de ruimtelijke opzet van het plan zal de auto niet overheersen. Elke woning heeft in de basis vloerverwarming op de begane grond, een keukencheque waarmee u zelf een keuken kunt samenstellen en een badkamer met sanitair van Villeroy&Boch. Ten slotte is het bij een aantal woningen mogelijk om voor een badkamer met slaapkamer op de begane grond te kiezen.
In het gebied worden ook 55 woningen gebouwd voor de verhuur. Dit zijn rijwoningen in één van de hofjes en aan het begin van Lingedonk. Ook de vier-onder-een-kap woningen in de binnenring van het plan zullen worden verhuurd.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?