Op de hoogte van nieuwe projecten in Gouda? Klik hier!

Texellaan Schoklandplantsoen II - Texellaan

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Gouda, project Texellaan Schoklandplantsoen II - Texellaan

Algemene informatie

naam project Texellaan Schoklandplantsoen II - Texellaan
aantal koopwoningen 13
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 305.900 - € 305.900
oppervlakte 130 - 130 m²
perceeloppervlakte 139 - 139 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VOF Westergouwe
makelaar De Koning makelaars Gouda
tweede makelaar Van Herk Makelaardij
gemeente Gouda

Informatie

Het nieuwbouwproject Texellaan Schoklandplantsoen II - Texellaan wordt gebouwd in de plaats Gouda. Dit project bevindt zich in de wijk Oostpolder in Schieland. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 13 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 305.900 tot € 305.900. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 130 tot ca. 130 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 139 tot 139 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar De Koning makelaars Gouda in Gouda of bij de makelaar Van Herk Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Gouda kunt u hier vinden: Nieuwbouw Gouda

Woningen
1 van 13 woningen beschikbaar
Prijs Euro 305.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
02Optie13913004€ 305.900v.o.n. 

Type: Texellaan
Texellaan

14 eengezinswoningen. Twee lagen en een schuine kap afgewissels met 3-laagse herenhuizen met een plat dak. Oppervlakten varierend van 118 - 164 m2.

Daarnaast nog een blokje drie-onder-één-kap woningen. Tuinen op het zuidwesten.

Project: Texellaan Schoklandplantsoen II
Westergouwe ligt op een perfecte plek aan de rand van de Zuidplaspolder. De omgeving van Westergouwe kenmerkt zich door mooie natuurgebieden met aantrekkelijke fietsverbindingen. Daarnaast is de wijk uitstekend bereikbaar. En u zit ook nog eens zó in hartje Gouda, de beste binnenstad van Nederland. In Westergouwe woont u ideaal: omringd door groen met de stad vlakbij.
 
Uitstekend bereikbaar
Westergouwe is heel goed bereikbaar. De wijk krijgt aansluitingen op twee provinciale wegen. Via de N456 zit u snel op de A20 en de A12. Via de N207 rijdt u naar Waddinxveen en de binnenstad van Gouda. Ook handig: het NS-station van Gouda is op fietsafstand. U bent dus met zowel auto als trein snel buiten de stad. Liever op de fiets? Er liggen fietspaden langs de N456 en de N207.

Vlakbij Gouda
Met 10 minuten fietsen bent u in het historische stadscentrum van Gouda. Vanuit Westergouwe heeft u allerlei leuke winkels en gezellige restaurants in de buurt. Gouda biedt volop voorzieningen, zoals Cinema Gouda, de Goudse Schouwburg, verschillende musea, het nieuwe zwemcomplex en meerdere sporthallen. Aan de rand van de binnenstad vindt u de Chocoladefabriek, een kenniscentrum met bibliotheek en streekarchief. Kunstpunt Gouda in de Garenspinnerij organiseert allerlei activiteiten op het gebied van muziek, dans en beeldende kunst.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?