Op de hoogte van nieuwe projecten in Korendijk? Klik hier!

Wonen in Goudswaard - Kavels

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Goudswaard, project Wonen in Goudswaard - Kavels

Algemene informatie

naam project Wonen in Goudswaard - Kavels
aantal koopwoningen 10
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 167.000 - € 167.000
perceeloppervlakte 598 - 598 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BM projectontwikkeling B.V.
makelaar Kolf Makelaardij oz
gemeente Korendijk

Informatie

Het nieuwbouwproject Wonen in Goudswaard - Kavels wordt gebouwd in de plaats Goudswaard, in de gemeente Korendijk. Dit project bevindt zich in de wijk Goudswaard. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 10 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van de kavels zijn vanaf € 167.000 tot € 167.000. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 598 tot 598 vierkante meter en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Kolf Makelaardij oz in Oud-Beijerland.

Andere nieuwbouwprojecten in Korendijk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Korendijk

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 10 woningen beschikbaar
Prijs Euro 167.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
11Optie598000€ 167.000v.o.n. 

Type: Kavels
Geheel volgens uw eigen wensen en eisen uw huis laten bouwen. Wie heeft er nooit met die gedachten gespeeld of op z’n minst hierover gefantaseerd? Een eigen kavel betekent bouwen aan uw woonwensen. U bepaalt zelf de architectuur, de grootte van de woning en de hoeveelheid slaapkamers. In Goudswaard bent u één stap verwijderd van die droom!
In het project is ruimte voor 10 bouwkavels voor zelfbouw. Ook is het mogelijk om u bij het ontwerp en de bouw van uw droomwoning door ons te laten bijstaan. In samenwerking met Muller Ontwerp & Advies zijn er 3 voorbeelden voor een vrijstaande woning gemaakt, waarbij u al voor een scherpe totaalprijs eigenaar kunt zijn van een prachtig kavel voorzien van een statige villa. Zo krijgt u een goed beeld wat de mogelijkheden zijn inclusief het kostenplaatje. Uiteraard kunt u samen met BM en Muller Ontwerp & Advies uw eigen droomhuis geheel naar eigen wens ontwerpen: van klassiek tot modern, u mag het zeggen. Wij helpen u graag om uw ideale woning samen te stellen, geven u deskundig advies, doorlopen met u het ontwerpproces, begeleiden u en verzorgen alle papieren rompslomp (o.a omgevingsvergunning). Bovendien bent u bij ons verzekerd van een degelijk gebouwde woning, gebouwd onder Woningborggarantie.
Nieuwsgierig geworden en wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Wonen in Goudswaard
Op de uiterste zuidwestpunt van de Hoekse Waard ligt het dorp GOUDSWAARD, van oudsher De Korendijk genoemd. In Goudswaard kunt u echt buiten wonen in rust en ruimte en toch bent u met maar 10 autominuten in Oud Beijerland, 15 autominuten in Spijkenisse en ca 30 autominuten in Rotterdam.

De omgeving kenmerkt zich door Grienden en Slikken, een vogelreservaat en volop natuurschoon, een prachtige fietsomgeving dus. Ook het eiland Tiengemeten mag niet vergeten worden. Hier is het rusten, spelen maar vooral ook genieten.
Rust, ruimte en vrijheid, dat zijn de kenmerken van wonen in Goudswaard. Aan de oostrand van Goudswaard verrijst dan ook een woonwijk vol water en groen welke deze kenmerken extra zullen benadrukken.

De omgeving is van onmisbaar belang op de kwaliteit van wonen in deze kleinschalige woonwijk. De wijk is dan ook zorgvuldig vormgegeven waarbij de woningen zo door de architect zijn ontworpen dat ze passend zijn in hun omgeving. Er worden in deze woonwijk 6 eengezinswoningen (voor starters en jonge gezinnen), 4 2-onder-1-kapwoningen, 10 vrije kavels, 14 appartementen (huur) en 12 55+ woningen (huur) gerealiseerd. Een zeer divers aanbod met voor een ieder wat wils.

Bij de ontwikkeling van dit project is hoog ingezet op betaalbaar wonen; in aanschaf én onderhoud. Met praktische, duurzame woningen op ruime tot zeer ruime kavels. Er is gezocht naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Minder fratsen, dus meer (leef) ruimte voor uw geld.

Op wandelafstand van alle noodzakelijke voorzieningen (supermarkt, basisscholen) en diverse recreatie mogelijkheden (Tiengemeten, Costa del Spui en de haven) is Goudswaard een dorp met enorm veel mogelijkheden.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?