Op de hoogte van nieuwe projecten in Korendijk? Klik hier!

Wonen in Goudswaard - 55+ woningen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Goudswaard, project Wonen in Goudswaard - 55+ woningen

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Wonen in Goudswaard - 55+ woningen
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 184.900 - € 184.900
oppervlakte 105 - 105 m²
perceeloppervlakte 149 - 149 m²
inhoud 385 m³
aantal kamers 2

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BM projectontwikkeling B.V.
makelaar Kolf Makelaardij oz
gemeente Korendijk

Informatie

In Goudswaard (gemeente Korendijk) wordt het nieuwbouwproject Wonen in Goudswaard - 55+ woningen gerealiseerd. Dit is in de wijk Goudswaard. Dit project omvat slechts 3 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 184.900 tot € 184.900. De woningen hebben een oppervlak vanaf 105 tot ca. 105 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 149 tot 149 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Kolf Makelaardij oz in Oud-Beijerland.

Andere nieuwbouwprojecten in Korendijk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Korendijk

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 3 woningen beschikbaar
Prijs Euro 184.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
30Optie1491053852€ 184.900v.o.n. 

Type: 55+ woningen
Familie, vrienden, sportvereniging en schilderclub; als uw hele sociale leven zich in Goudswaard afspeelt, wilt u daar niet weg. Maar wat doet u als uw huidige huis gewoonweg te groot is, om over de tuin nog maar te zwijgen. Onderhoud kan een hoop energie kosten als je wat ouder bent. Daarom bent u op zoek naar een nieuwe woning. Logisch. Maar u wilt geen appartement, want helemaal geen tuin dat is geen optie. Gelukkig is er het project “Wonen in Goudswaard”.

In dit project is er ruimte voor vijf 55+ woningen. De woningen van dit type zijn levensloop proof met slaap- en badkamer op de begane grond. Zowel de bad- en toiletruimte zijn hoogwaardig afgewerkt. Groot formaat tegelwerk en Villeroy & Boch sanitair geven uw toekomstige woning een smaakvolle uitstraling. Details als een tweede toilet een aparte (trap)kast voor de wasmachine en eventuele droger en standaard vloerverwarming op de begane grond maken de woning helemaal af. Daarnaast is er in de VON-prijs een keukencheque van € 2.500,- incl. BTW opgenomen, al met al een complete woning dus! Bent u nieuwsgierig naar het standaard sanitair en tegelwerk? Raadpleeg hiervoor het informatieboekje “Uw eigen keuken, toilet en badkamer.”

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Wonen in Goudswaard
Op de uiterste zuidwestpunt van de Hoekse Waard ligt het dorp GOUDSWAARD, van oudsher De Korendijk genoemd. In Goudswaard kunt u echt buiten wonen in rust en ruimte en toch bent u met maar 10 autominuten in Oud Beijerland, 15 autominuten in Spijkenisse en ca 30 autominuten in Rotterdam.

De omgeving kenmerkt zich door Grienden en Slikken, een vogelreservaat en volop natuurschoon, een prachtige fietsomgeving dus. Ook het eiland Tiengemeten mag niet vergeten worden. Hier is het rusten, spelen maar vooral ook genieten.
Rust, ruimte en vrijheid, dat zijn de kenmerken van wonen in Goudswaard. Aan de oostrand van Goudswaard verrijst dan ook een woonwijk vol water en groen welke deze kenmerken extra zullen benadrukken.

De omgeving is van onmisbaar belang op de kwaliteit van wonen in deze kleinschalige woonwijk. De wijk is dan ook zorgvuldig vormgegeven waarbij de woningen zo door de architect zijn ontworpen dat ze passend zijn in hun omgeving. Er worden in deze woonwijk 6 eengezinswoningen (voor starters en jonge gezinnen), 4 2-onder-1-kapwoningen, 10 vrije kavels, 14 appartementen (huur) en 12 55+ woningen (huur) gerealiseerd. Een zeer divers aanbod met voor een ieder wat wils.

Bij de ontwikkeling van dit project is hoog ingezet op betaalbaar wonen; in aanschaf én onderhoud. Met praktische, duurzame woningen op ruime tot zeer ruime kavels. Er is gezocht naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Minder fratsen, dus meer (leef) ruimte voor uw geld.

Op wandelafstand van alle noodzakelijke voorzieningen (supermarkt, basisscholen) en diverse recreatie mogelijkheden (Tiengemeten, Costa del Spui en de haven) is Goudswaard een dorp met enorm veel mogelijkheden.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?