Op de hoogte van nieuwe projecten in Leeuwarden? Klik hier!

It Grien Leeuwarden - twee onder een kapwoning

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Goutum, project It Grien Leeuwarden - twee onder een kapwoning

Algemene informatie

naam project It Grien Leeuwarden - twee onder een kapwoning
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 249.500 - € 249.500
oppervlakte 123 - 123 m²
perceeloppervlakte 487 - 487 m²
inhoud 324 m³
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Duurzaam Wonen
makelaar Duurzaam Wonen
tweede makelaar Makelaars Netwerk
gemeente Leeuwarden

Informatie

Het nieuwbouwproject It Grien Leeuwarden - twee onder een kapwoning wordt gebouwd in de plaats Goutum, in de gemeente Leeuwarden. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 53 Goutum en omgeving. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 249.500 tot € 249.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 123 tot ca. 123 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 487 tot 487 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Duurzaam Wonen in Drachten of bij de makelaar Makelaars Netwerk.

Andere nieuwbouwprojecten in Leeuwarden kunt u hier vinden: Nieuwbouw Leeuwarden

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 249.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop4871233246€ 249.500v.o.n. 
Woningborg, Achtertuin, Zijtuin, Voortuin,

Type: twee onder een kapwoning
Omschrijving woning
U betreedt de woning in een lichte hal. In de hal bevinden zich een meterkast en de toiletruimte. Vervolgens betreedt u de ruimt woonkamer met open keukenruimte. Waar u de keuken wilt plaatsen is geheel aan u.
U heeft alle ruimte in de grote zithoek (circa 4,5 x 5 m1). Vanuit de woonkamer heeft u door middel van openslaande deuren toegang tot de ruime achtertuin. En de tuin ligt op het zuiden.

Eerste verdieping
Overloop, trapopgang, drie ruime slaapkamers en een badkamer. Slaapkamer 1 Is gelegen aan de voorzijde van de woning. De afmeting van deze kamer is circa 5 x 3 m1. Slaapkamer 2 Is gelegen aan de achterzijde van de woning. De afmeting van deze kamer is circa 4,1 x 2,9 m1. Slaapkamer 3 Is gelegen aan de achterzijde van de woning. De afmeting van deze kamer is circa 3 x 2 m1. De badkamer is gelegen in het midden van de verdieping. Er zijn vele indelingsvarianten mogelijk. De afmeting van deze ruimte is circa 1,9 x 2,9 m1.

Tweede verdieping
De zeer ruime tweede verdieping heeft de mogelijkheid om deze op te splitsen in bijvoorbeeld twee slaapkamers en een bergruimte. Daarnaast is er een aparte technische ruimte waar zich de opstelling voor de was- en droogmachine bevindt. Deze verdieping heeft een beloopbaar oppervlak van 6,5 x 5 m1. Het hoogste punt is circa 4,3 m1 hoog. Optioneel zijn dakvensters en/of dakkapellen.
 
Zolder
Optioneel kan er voor gekozen worden om een zoldervliering te creëren boven de tweede verdieping. Deze is dan bereikbaar d.m.v. een vlizotrap

Opties
Wonen is persoonlijk, dat zal iedereen herkennen. Daarom gaan we graag met u om tafel zitten en deze wensen persoonlijk met u bespreken. De hoofdvorm ligt vast, maar optioneel kan de woning worden voorzien van een dakkapel, een externe bijkeuken, een garage en/of uitbouw. Zo zijn er dus nog genoeg ideeën en mogelijkheden om de woning uit te breiden.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: It Grien Leeuwarden
2 Energie neutrale woningen op It Grien te Goutum

“Alles mag. Als je maar in je eigen energie voorziet.”

Ten zuiden van Goutum, aan de Wergeasterdyk ligt een verscholen perceeltje weiland: "It Grien". Deze oase van rust dicht bij de stad biedt ruimte aan tien kavels. Elke kavel wordt omzoomd door een boomsingel. Op deze manier ontstaan ‘groene kamers’ waarin veel ruimte is voor individuele wensen.
Op kavel 9, met tuin op het zuiden, realiseren wij een energie neutrale twee-onder-één-kapwoning.

Hoe deze er verder uit komt te zien, is geheel aan u zelf om te bepalen. Er mag zonder toezicht van welstand worden gebouwd.

Samen met de buren kunt u, onder begeleiding van een gerenommeerde Friese architect, de uitstraling van de woning helemaal zelf vorm geven. Wordt het houten gevelbekleding of toch baksteen? Ramen tot aan de grond of in de breedte? U beslist. En ook een extra aanbouw, serre of erker behoort tot de mogelijkheden.
Een uitgelezen kans om uw fantasie en dromen tot werkelijkheid te laten komen!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?