Op de hoogte van nieuwe projecten in Hulst? Klik hier!

Madelief - Madelief

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Graauw, project Madelief - Madelief

Algemene informatie

naam project Madelief - Madelief
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 229.900 - € 229.900
oppervlakte 128 - 128 m²
perceeloppervlakte 265 - 265 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zeeland
makelaar Smolders Makelaars
gemeente Hulst

Informatie

Het nieuwbouwproject Madelief - Madelief wordt gebouwd in de plaats Graauw, in de gemeente Hulst. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 04 Grauw. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 8 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 229.900 tot € 229.900. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 128 tot ca. 128 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 265 tot 265 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Smolders Makelaars in Terneuzen.

Andere nieuwbouwprojecten in Hulst kunt u hier vinden: Nieuwbouw Hulst

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 229.900
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
108Te Koop26512805€ 229.900v.o.n. 

Type: Madelief
Kenmerkend zijn de ruime raampartijen aan alle zijden van de woning, de deur aan de voorzijde en het hoge dak. Dankzij de forse optionele uitbouw van de woning aan de achterzijde ontstaat er extra veel woonruime op de begane grond. Hier kunt u lekker uit de voeten met aan de voorzijde van de woning een comfortabele zithoek en aan de achterzijde
veel ruimte voor een royale woonkeuken met eethoek van waaruit u een prachtig zicht heeft op de ruime tuin. Uw tuin ligt gunstig ten aanzien van de zon wat garant staat voor zon in uw tuin van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Bij mooi weer is het dus extra genieten met de pui open.

Optioneel is het zelfs mogelijk twee schuifpuien in de achtergevel te plaatsen. Heel plezierig en praktisch is de bijkeuken die wederom royaal bemeten is.
Met zijn rechthoekig indeling is hij goed in te delen. De bijkeuken is vanzelfsprekend vanuit de keuken en de garage bereikbaar. Tussen de eethoek en de zithoek heeft u een leuk plekje over voor bijvoorbeeld een bureau. Het portaal van de trap (met optioneel een bergruimte) is centraal gelegen in de woonkamer waardoor de eethoek van de zithoek gescheiden wordt. Tevens ontstaat hierdoor de mogelijkheid om de eet- en zitkamer naar eigen inzicht op verschillende manieren in te richten. Mocht u vinden dat de keuken aan de voorkant van de woning geplaatst moet worden dan is dit optioneel mogelijk.
De garage is met ruim 6 meter lengte voldoende lang om de auto binnen te stallen.
Wordt de auto op de oprit gestald dan heeft u een flinke berg- en klusruimte, uiteraard met doorgang naar de bijkeuken en tuin. De tuin kunt u overigens ook buitenom bereiken.

Op de eerste verdieping krijgt u alle slaap- en badcomfort die u wenst, met twee ruime, gelijkwaardige en één royale slaapkamer en een complete badkamer. Deze heeft naast een ligbad een aparte douchehoek, een wastafel en een separaat toilet.
Via en vaste trap komt u op de tweede verdieping met een riante zolderkamer met overloop en een (optionele) bergruimte met opstelplaats voor uw c.v. en mechanische ventilatie.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Madelief
In het verlengde van de Jacintastraat achter de Irenestraat worden in de nieuwe uitbreidingslocatie van Graauw aan de Begoniastraat 8 royale halfvrijstaande woningen gebouwd. De woningen worden op ruime kavels gebouwd van circa 265 m2 tot wel circa 300 m2. Alle kavels hebben een vrije achterom op eigen terrein.

Type Madelief is met recht een royale woning te noemen, het combineert hedendaags wooncomfort met een voorname landelijke uitstraling.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief 21% BTW. Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?