Op de hoogte van nieuwe projecten in Groningen? Klik hier!

Eemskwartier

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Groningen, project Eemskwartier

Algemene informatie

naam project Eemskwartier
aantal koopwoningen 21
type woningen rijwoning
2 onder 1 kap
hoekwoning
geschakeld
type buitenruimte tuin
dakterras
privé parkeerplaats ja
status in verkoop
koopprijs vanaf € 312.500
oppervlakte 87 - 187 m²
inhoud 285 - 735 m³

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoedontwikkeling B.V.
makelaar Thuis Nieuwbouwmakelaars
gemeente Groningen

Belangrijke data

start verkoop reeds gestart

De verkoop is gestart!!!

Ruimte. Dat is misschien wel het meest in het oog springende kenmerk van het Eemskwartier. U ervaart dat niet alleen in uw huis, maar ook op uw dakterras, in uw tuin of op uw balkon. De aanleg en architectuur scheppen een gevoel van vrijheid. Dat zorgt voor rust. Net als de gazons, de bomen, de struiken. Het maakt het Eemskwartier tot een heerlijke plek om te wonen.

Wat betreft parkeren; alle huizen in het Eemskwartier hebben een eigen parkeerplaats. De Kadewoningen zelfs twee.

In het Eemskwartier kan elk huis aangepast worden aan uw woonwensen. Er is veel mogelijk. Keuken, logeerkamer, kantoor aan huis, u kunt uw huis indelen zoals u wilt. Dat is het mooie van nieuwbouw. Net als het gemak en het comfort. De huizen van het Eemskwartier zijn beter geïsoleerd dan bestaande huizen. Niet alleen tegen warmte en kou, maar ook tegen geluid. Ze zijn energie zuiniger, wat een flinke kosten­ besparing oplevert. Voor nieuwbouw betaalt u overigens geen overdrachtsbelasting, u koopt uw huis vrij op naam. Daarnaast kunt u gebruikmaken van financiële regelingen.

Hogere plafonds, grotere deuren, bredere ramen, trappen die minder steil zijn. Het draagt allemaal bij aan het ruimtelijke effect van de huizen. In de Kadewoningen zijn de plafonds op de begane grond en de eerste verdieping zelfs op bijna 3 meter hoogte. Het hang­ en sluitwerk is inbraak­ werend en voldoet aan de nieuwste veilig­ heidseisen. Door de goede isolatie en het gebruik van duurzame materialen zijn de huizen minder belastend voor het milieu. Als u alles op een rijtje zet, realiseert u zich dat nieuwbouw veel voordeel biedt. U profiteert er optimaal van in het Eemskwartier.


foutje ontdekt?