Op de hoogte van nieuwe projecten in Groningen? Klik hier!

Wonen in het Ebbingekwartier fase 6 - E Gezinswoning

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Wonen in het Ebbingekwartier fase 6 - E Gezinswoning
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 290.000 - € 290.000
oppervlakte 166 - 166 m²
perceeloppervlakte 93 - 93 m²
aantal kamers 1

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
makelaar Thuis Nieuwbouwmakelaars
tweede makelaar Pandomo Makelaars
gemeente Groningen

Informatie

In Groningen wordt het nieuwbouwproject Wonen in het Ebbingekwartier fase 6 - E Gezinswoning gerealiseerd. Dit is in de wijk Binnenstad. Dit project omvat slechts 1 te koop staande rijwoning.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 290.000 tot € 290.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 166 tot ca. 166 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen worden gebouwd op een perceel van 93 tot 93 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Thuis Nieuwbouwmakelaars in Groningen. U kunt ook terecht bij makelaar Pandomo Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Groningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Groningen

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 290.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
43Optie9316601€ 290.000v.o.n. 

Type: E Gezinswoning
Het Ebbingekwartier, ook wel CiBoGa-terrein genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouw woningen worden gebouwd. Op loopafstand van de binnenstad in een vriendelijke , autoluwe omgeving, biedt deze nieuwe fase veel diversiteit in aanbod en prijs. De woningen zijn voorzien van rijk gedetailleerd metselwerk in verschillende kleuren, vormen en hoogte. Kortom: een gevarieerd aanbod met voor elk wat wils.

Er worden veel verschillende type woningen aangeboden.
Dit is een 3 laagse woning met plat dak.

De plattegrond/tekening van deze woning is als pdf achter het betreffende bouwnummer te downloaden. Wilt u meer weten over de nog beschikbare woningen? Neem gerust contact op met de betrokken makelaars.

Project: Wonen in het Ebbingekwartier fase 6
Het Ebbingekwartier, ook wel CiBoGa-terrein genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouw woningen worden gebouwd. Op loopafstand van de binnenstad in een vriendelijke , autoluwe omgeving,  biedt deze nieuwe fase veel diversiteit in aanbod en prijs. De woningen zijn voorzien van rijk gedetailleerd metselwerk in verschillende kleuren, vormen en hoogte. Kortom: een  gevarieerd aanbod met voor elk wat wils.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?