Op de hoogte van nieuwe projecten in Groningen? Klik hier!

Wonen in het Ebbingekwartier fase 6 - E Appartementen

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Wonen in het Ebbingekwartier fase 6 - E Appartementen
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 3
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 382.500 - € 402.500
oppervlakte 121 - 148 m²
perceeloppervlakte tot 114 m²
aantal kamers 1

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
makelaar Thuis Nieuwbouwmakelaars
tweede makelaar Pandomo Makelaars
gemeente Groningen

Informatie

In Groningen wordt het nieuwbouwproject Wonen in het Ebbingekwartier fase 6 - E Appartementen gerealiseerd. Dit is in de wijk Binnenstad. Dit project omvat slechts 5 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 382.500 tot € 402.500. De woningen hebben een oppervlak vanaf 121 tot ca. 148 vierkante meter. De nieuwbouwappartementen worden gebouwd op een perceel tot 114 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Thuis Nieuwbouwmakelaars in Groningen. U kunt ook terecht bij makelaar Pandomo Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Groningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Groningen

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
3 van 5 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 382.500 tot Euro 402.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
79Te Koop014801€ 382.500v.o.n. 
80Te Koop014801€ 392.500v.o.n. 
81Te Koop11412101€ 402.500v.o.n. 

Type: E Appartementen
Het Ebbingekwartier, ook wel CiBoGa-terrein genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouw woningen worden gebouwd. Op loopafstand van de binnenstad in een vriendelijke , autoluwe omgeving, biedt deze nieuwe fase veel diversiteit in aanbod en prijs. De woningen zijn voorzien van rijk gedetailleerd metselwerk in verschillende kleuren, vormen en hoogte. Kortom: een gevarieerd aanbod met voor elk wat wils.

In totaal komen in dit plan 5 appartementen. De grootte is afhankelijk van de verdieping die gekozen wordt en varieert tussen de 135-175 m2. Het grootste appartement, een penthouse, ligt op de bovenste 2 lagen en heeft een extra groot dakterras met een maximale indelingsvrijheid.

Meer weten? Informeer bij de makelaar!

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Wonen in het Ebbingekwartier fase 6
Het Ebbingekwartier, ook wel CiBoGa-terrein genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouw woningen worden gebouwd. Op loopafstand van de binnenstad in een vriendelijke , autoluwe omgeving,  biedt deze nieuwe fase veel diversiteit in aanbod en prijs. De woningen zijn voorzien van rijk gedetailleerd metselwerk in verschillende kleuren, vormen en hoogte. Kortom: een  gevarieerd aanbod met voor elk wat wils.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?