Op de hoogte van nieuwe projecten in Groningen? Klik hier!

Singelwoningen - Type B antraciet

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Singelwoningen - Type B antraciet
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 368.000 - € 368.000
oppervlakte 150 - 150 m²
perceeloppervlakte 245 - 245 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed
makelaar Schreuder Makelaars
tweede makelaar Boekholt + Partners Makelaardij
gemeente Groningen

Informatie

In Groningen wordt het nieuwbouwproject Singelwoningen - Type B antraciet gerealiseerd. Dit is in de wijk Herewegwijk en Helpman. Dit project omvat slechts 1 te koop staande hoekwoning.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 368.000 tot € 368.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 150 tot ca. 150 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen worden gebouwd op een perceel van 245 tot 245 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Schreuder Makelaars in Groningen. U kunt ook terecht bij makelaar Boekholt + Partners Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Groningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Groningen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 368.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
23Te Koop24515005€ 368.000v.o.n. 
Woningborg, Achtertuin, Zijtuin

Type: Type B antraciet
Al vanaf de met natuursteen afgewerkte entreetrap ziet u naast de voordeur een brede serre over de helft van de nieuwbouwwoning. De keuken en het eetgedeelte ontvangen hierdoor veel daglicht. De serre van Singelwoning type B loopt van de begane grond door naar de eerste verdieping en eindigt op de tweede etage in een balkon. Licht, woonruimte en buitenlucht worden in dit ontwerp op een speelse manier met elkaar geïntegreerd.
 
Licht en ruimte in Singelwoning type B
  • Voorgevel grotendeels van glas
  • Keuken en eetgedeelte geïntegreerd in de serre
  • Met deze uitbouw creëert u 4 m2 extra woonruimte
  • Balkon aan de voorzijde
  • Hoge plafonds
  • Openslaande deuren naar de tuin
  • Entreetrapje afgewerkt met natuursteen
  • Twee parkeerplaatsen aan de achterzijde


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Singelwoningen
Helpermaar: Luxe woningen in Groningen-Zuid
Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis aan de rand van Groningen-stad; vrijstaand, halfvrijstaand of in een rij? Maak dan eens kennis met nieuwbouwproject Helpermaar. Daar heeft u de bruisende binnenstad binnen handbereik, maar ook de rust, de ruimte en veel groen om u heen.  

De stad is de omgeving waarin u gedijt. Hier is uw werk, hier zijn uw vrienden, hier bent u thuis. De binnenstad blijft boeien, ieder uur van de dag. ‘s Ochtends en ‘s middags rondneuzen in de winkels, boutiques en galeries, met af en toe een pauze voor een espresso. ‘s Avonds een borrel halen bij een kroegje, een hapje eten in een eetcafé en misschien nog een filmpje of concertje meepikken. Dynamiek.  

Rondom uw huis mag het daarentegen ietsje stiller zijn, want dit is de plek waar u tot rust komt. Daarom is Helpermaar uw cup of tea want Helpermaar is het pure stadsleven, op smaak gebracht met een vleugje groen en water, zodat u de bruisende stad onder handbereik hebt maar altijd kunt terugkeren naar de rustige thuisbasis.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?