Op de hoogte van nieuwe projecten in Groningen? Klik hier!

Singelwoningen - Type A antraciet

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Singelwoningen - Type A antraciet
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 2
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 331.500 - € 331.500
oppervlakte 146 - 146 m²
perceeloppervlakte 178 - 178 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed
makelaar Schreuder Makelaars
tweede makelaar Boekholt + Partners Makelaardij
gemeente Groningen

Informatie

Het nieuwbouwproject Singelwoningen - Type A antraciet wordt gebouwd in de plaats Groningen. Dit project bevindt zich in de wijk Herewegwijk en Helpman. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 331.500 tot € 331.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 146 tot ca. 146 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 178 tot 178 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Schreuder Makelaars in Groningen of bij de makelaar Boekholt + Partners Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Groningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Groningen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
2 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 331.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
24Te Koop17814605€ 331.500v.o.n. 
Woningborg, Achtertuin
27Te Koop17814605€ 331.500v.o.n. 
Woningborg, Achtertuin,

Type: Type A antraciet
Stap uw nieuwe huis binnen via een met natuursteen afgewerkte entreetrap. In Singelwoning type A is de entree geïntegreerd in de serre aan de voorzijde. Al direct in de hal ervaart u hoeveel licht bij de woning naar binnen valt. De langwerpige raampartijen in de voor- en achtergevel geven het huis een statig en toch speels karakter. De openslaande deuren naar de tuin brengen de buitenruimte in uw woning.
 
Licht en ruimte in Singelwoning type A
  • Voordeur en entree geïntegreerd in de serre
  • Balkon aan de voorzijde
  • Hoge plafonds
  • Openslaande deuren naar de tuin
  • Entreetrapje afgewerkt met natuursteen
  • Twee parkeerplaatsen aan de achterzijde


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Singelwoningen
Helpermaar: Luxe woningen in Groningen-Zuid
Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis aan de rand van Groningen-stad; vrijstaand, halfvrijstaand of in een rij? Maak dan eens kennis met nieuwbouwproject Helpermaar. Daar heeft u de bruisende binnenstad binnen handbereik, maar ook de rust, de ruimte en veel groen om u heen.  

De stad is de omgeving waarin u gedijt. Hier is uw werk, hier zijn uw vrienden, hier bent u thuis. De binnenstad blijft boeien, ieder uur van de dag. ‘s Ochtends en ‘s middags rondneuzen in de winkels, boutiques en galeries, met af en toe een pauze voor een espresso. ‘s Avonds een borrel halen bij een kroegje, een hapje eten in een eetcafé en misschien nog een filmpje of concertje meepikken. Dynamiek.  

Rondom uw huis mag het daarentegen ietsje stiller zijn, want dit is de plek waar u tot rust komt. Daarom is Helpermaar uw cup of tea want Helpermaar is het pure stadsleven, op smaak gebracht met een vleugje groen en water, zodat u de bruisende stad onder handbereik hebt maar altijd kunt terugkeren naar de rustige thuisbasis.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?