Op de hoogte van nieuwe projecten in Groningen? Klik hier!

Helperborg - Appartement

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Groningen, project Helperborg - Appartement

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Helperborg - Appartement
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 4
aantal onder optie 3
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 575.000 - € 675.000
oppervlakte 180 - 196 m²
aantal kamers 4 - 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed
makelaar Schreuder Makelaars
tweede makelaar Boekholt + Partners Makelaardij
gemeente Groningen

Informatie

Het nieuwbouwproject Helperborg - Appartement wordt gebouwd in de plaats Groningen. Dit project bevindt zich in de wijk Herewegwijk en Helpman. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 5 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 575.000 tot € 675.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 180 tot ca. 196 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Schreuder Makelaars in Groningen of bij de makelaar Boekholt + Partners Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Groningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Groningen

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
4 van 5 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 575.000 tot Euro 675.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
1Te Koop019605€ 575.000v.o.n. 
Woningborg
2Optie018004€ 605.000v.o.n. 
Woningborg
3Optie018004€ 625.000v.o.n. 
Woningborg,
5Optie018004€ 675.000v.o.n. 
Woningborg

Type: Appartement
Helperborg: vrijstaand wonen op hoogte

Op het Eiland van Helpermaar komt een exclusief appartementengebouw met zes appartementen. Elk appartement is bijna 200 m2 groot en bestrijkt een volledige woonlaag. Door deze opzet hebben alle appartementen rondom een riant uitzicht en een grote mate van privacy. De indeling van uw eigen appartement bepaalt u zelf. Wij helpen u op weg met een aantal voorstellen. Een zeer riant balkon op het zuiden is in ieder geval standaard. 

Bij het betreden van de riante, lichte entreehal is al duidelijk: dit is bijzonder. Bijzonder luxe, bijzonder groot én bijzonder vrij. Op de begane grond treft u de fietsenbergingen en garageboxen, die binnendoor en van buitenaf bereikbaar zijn. De 1e tot en met de 7e bouwlaag is bestemd voor 6 exclusieve nieuwbouw appartementen.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Helperborg
Helpermaar: Luxe woningen in Groningen-Zuid
Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis aan de rand van Groningen-stad? Maak dan eens kennis met nieuwbouwproject Helpermaar. Daar heeft u de bruisende binnenstad binnen handbereik, maar ook de rust, de ruimte en veel groen om u heen. 

De stad is de omgeving waarin u gedijt. Hier is uw werk, hier zijn uw vrienden, hier bent u thuis. De binnenstad blijft boeien, ieder uur van de dag. ‘s Ochtends en ‘s middags rondneuzen in de winkels, boutiques en galeries, met af en toe een pauze voor een espresso. ‘s Avonds een borrel halen bij een kroegje, een hapje eten in een eetcafé en misschien nog een filmpje of concertje meepikken. Dynamiek. 

Maar rondom uw huis mag het ietsje stiller zijn. Want dit is de plek waar u tot rust komt. Daarom is Helpermaar uw cup of tea. Want Helpermaar is het pure stadsleven, op smaak gebracht met een vleugje groen en water. Zodat u de bruisende stad onder handbereik hebt, maar altijd kunt terugkeren op de rustige thuisbasis.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?