Op de hoogte van nieuwe projecten in Groningen? Klik hier!

Parkvilla's - Parkvilla's

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Groningen, project Parkvilla's - Parkvilla's

Algemene informatie

naam project Parkvilla's - Parkvilla's
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 3
aantal onder optie 3
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 640.000 - € 735.000
oppervlakte 196 - 196 m²
perceeloppervlakte 566 - 567 m²
aantal kamers 8

Betrokken partijen

projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed
makelaar Schreuder Makelaars
tweede makelaar Boekholt + Partners Makelaardij
gemeente Groningen

Informatie

In Groningen wordt het nieuwbouwproject Parkvilla's - Parkvilla's gerealiseerd. Dit is in de wijk Herewegwijk en Helpman. Dit project omvat slechts 6 te koop staande vrijstaande huizen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 640.000 tot € 735.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 196 tot ca. 196 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 566 tot 567 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Schreuder Makelaars in Groningen. U kunt ook terecht bij makelaar Boekholt + Partners Makelaardij.

Andere nieuwbouwprojecten in Groningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Groningen

Woningen
3 van 6 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 640.000 tot Euro 735.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
2Optie56619608€ 645.000v.o.n. 
Tuin rondom, Woningborg
4Optie56619608€ 640.000v.o.n. 
Tuin rondom, Woningborg,
5Optie56719608€ 735.000v.o.n. 
Woningborg, Tuin rondom,

Type: Parkvilla's
Parkachtig wonen in Helpermaar

In de jonge stadswijk Helpermaar, aan de zuidelijke rand van Groningen, wordt een zestal vrijstaande villa's op riante kavels gerealiseerd. Deze statige Parkvilla's bieden u veel leefruimte; de luxe woningen zijn maar liefst 195 vierkante meter groot. De Parkvilla’s zijn de laatste vrijstaande woningen die in Helpermaar worden gerealiseerd. 

De Parkvilla’s kenmerken zich door een traditioneel ontwerp. De architectonische details zoals het lijstwerk, de dakoverstekken en de fraai vormgegeven dakkapellen dragen bij aan het statige, klassieke karakter van de villa’s.

Project: Parkvilla's
Helpermaar: Luxe woningen in Groningen-Zuid 
Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis aan de rand van Groningen-stad; vrijstaand, halfvrijstaand of in een rij? Maak dan eens kennis met nieuwbouwproject Helpermaar. Daar heeft u de bruisende binnenstad binnen handbereik, maar ook de rust, de ruimte en veel groen om u heen.  

De stad is de omgeving waarin u gedijt. Hier is uw werk, hier zijn uw vrienden, hier bent u thuis. De binnenstad blijft boeien, ieder uur van de dag. ‘s Ochtends en ‘s middags rondneuzen in de winkels, boutiques en galeries, met af en toe een pauze voor een espresso. ‘s Avonds een borrel halen bij een kroegje, een hapje eten in een eetcafé en misschien nog een filmpje of concertje meepikken. Dynamiek.  

Rondom uw huis mag het daarentegen ietsje stiller zijn, want dit is de plek waar u tot rust komt. Daarom is Helpermaar uw cup of tea want Helpermaar is het pure stadsleven, op smaak gebracht met een vleugje groen en water, zodat u de bruisende stad onder handbereik hebt maar altijd kunt terugkeren naar de rustige thuisbasis.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?