Op de hoogte van nieuwe projecten in Groningen? Klik hier!

Stadswerf Kade fase 2 - Kadewoningen - Tussenwoningen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Groningen, project Stadswerf Kade fase 2 - Kadewoningen - Tussenwoningen

Algemene informatie

naam project Stadswerf Kade fase 2 - Kadewoningen - Tussenwoningen
aantal koopwoningen 14
aantal beschikbaar 12
aantal onder optie 12
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 272.000 - € 318.000
oppervlakte 154 - 154 m²
perceeloppervlakte 140 - 140 m²
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Extenzo
makelaar Boekholt + Partners Makelaardij
tweede makelaar Pandomo Makelaars
gemeente Groningen

Informatie

Het nieuwbouwproject Stadswerf Kade fase 2 - Kadewoningen - Tussenwoningen wordt gebouwd in de plaats Groningen. Dit project bevindt zich in de wijk Oosterparkwijk. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 14 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 272.000 tot € 318.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 154 tot ca. 154 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 140 tot 140 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Boekholt + Partners Makelaardij in Groningen of bij de makelaar Pandomo Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Groningen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Groningen

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
12 van 14 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 272.000 tot Euro 318.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
12Optie14015405€ 272.000v.o.n. 
Achtertuin,
13Optie14015405€ 272.000v.o.n. 
Achtertuin
14Optie14015405€ 272.000v.o.n. 
Achtertuin
15Optie14015405€ 272.000v.o.n. 
Achtertuin
16Optie14015405€ 272.000v.o.n. 
Achtertuin
17Optie14015405€ 272.000v.o.n. 
Achtertuin
18Optie14015405€ 272.000v.o.n. 
Achtertuin,
19Optie14015405€ 272.000v.o.n. 
Achtertuin
20Optie14015405€ 272.000v.o.n. 
Achtertuin,
22Optie14015405€ 272.000v.o.n. 
Achtertuin,
23Optie14015405€ 272.000v.o.n. 
Achtertuin,
24Optie14015405€ 272.000v.o.n. 
Achtertuin

Type: Kadewoningen - Tussenwoningen
Wonen op jouw manier
Wonen op de verdieping of juist op de begane grond? Kies je voor ruim zicht op het Van Starkenborghkanaal of de beschutting van de tuin? Door je woonruimte over de eerste twee woonlagen te verdelen, combineer je het beste van beide werelden. Maar ook een vierde woonlaag, een royaal dakterras, ruimte voor een inloopkast, extra slaapkamer(s), werken aan huis: als bewoner heb je veel vrijheid om de indeling van je huis te bepalen. We hebben de woningtypes vernoemd naar de voorbij varende schepen; Rosa, Quo Vadis en Antonie (met of zonder dakopbouw).

Rosa – Wonen op de begane grond
De ideale gezinswoning voor jonge gezinnen. De woonkamer heeft een directe verbinding met de achtertuin. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een royale badkamer. Op de tweede verdieping is een wasruimte en er is volop ruimte om extra kamers te creëren. De tuin is via een achterom bereikbaar en heeft een berging. 
Opties 
Om de woning aan te passen aan persoonlijke woonwensen zijn er diverse opties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om aan de achterzijde tuindeuren te plaatsen of zelfs een uitbouw. De keuken kan voor of in het midden van de woning komen. Kies je voor twee slaapkamers op de verdieping, dan ontstaat er ruimte voor een inloopkast. Op de tweede verdieping is het mogelijk om een lichtkoepel en uitsparing boven de trap te plaatsen. Hierdoor komt veel daglicht de woning binnen en wordt een mogelijke, toekomstige vierde woonlaag makkelijker te realiseren. Er kan ook gekozen worden uit diverse dakopbouwen en een dakterras. 
 • Ideale gezinswoning 
 • Woonkamer met open keuken van 39 m² op de begane grond
 • Drie slaapkamers (9, 12 en 15 m²) en badkamer (7 m²) op eerste verdieping
 • Vrij indeelbare tweede verdieping met wasruimte van 47 m²
 • Tuin met berging 
 • Diverse uitbreiding- en indelingsmogelijkheden
 • Parkeerplaats op eigen terrein
 • Woonoppervlak van 154 m²
 • Prijzen vanaf € 272.000,- v.o.n.
Quo Vadis – Wonen op de verdieping
Met de woonruimte op de verdieping ontstaat op de begane grond ruimte voor een bijkeuken en een extra werk- of slaapkamer. Door het grote raam aan de voorzijde is het uitzicht hier optimaal. De woonkamer en keuken krijgen de volledige ruimte op de verdieping. Op de tweede verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een royale badkamer. 
Opties
De begane grond is geschikt voor een grote werkkamer of praktijkruimte, een royalere bijkeuken of als gastenverblijf. Natuurlijk is het ook mogelijk om, aan de tuin, een atelier of speelkamer te maken. Aan de achterzijde creëer je met een uitbouw meer leefruimte. Door openslaande deuren in de achtergevel haal je de tuin naar binnen. 
De keuken kan op verschillende plaatsen; geniet je van het uitzicht vanaf de bank of aan de eettafel? Kies je voor twee slaapkamers op de verdieping, dan ontstaat er ruimte voor een inloopkast. 
Op de tweede verdieping is het mogelijk om een lichtkoepel en uitsparing boven de trap te plaatsen. Hierdoor komt veel daglicht de woning binnen en wordt een mogelijke, toekomstige vierde woonlaag makkelijker te realiseren. Er kan ook gekozen worden uit diverse dakopbouwen en een dakterras.
 • Robuuste kadewoning
 • Twee ruime slaapkamers (12 en 15 m²) en bijkeuken (9 m²) op de begane grond
 • Zeer royale woonkamer en keuken op de eerste verdieping van 47 m²
 • Optimaal uitzicht op het Van Starkenborghkanaal vanaf eerste verdieping
 • Drie slaapkamers (9, 12 en 15 m²) en badkamer (7 m²) op de tweede verdieping
 • Tuin met berging 
 • Diverse uitbreiding- en indelingsmogelijkheden
 • Parkeerplaats op eigen terrein
 • Woonoppervlak van 154 m²
 • Prijzen vanaf € 285.000,- v.o.n.
Antonie – Wonen over twee lagen
Wie kiest voor wonen over twee lagen krijgt misschien wel het beste van twee werelden: een ruime woonkeuken aan de tuin en een woonkamer met ruim uitzicht naar buiten. Door de vide in het midden van de woning ontstaat een mooie open verbinding en een directe relatie tussen de keuken en de living. De royale hal op de begane grond biedt veel bergruimte. Aan de tuinzijde heeft de woonkeuken een oppervlakte van maar liefst 32 vierkante meter. Op de verdieping is een zee aan ruimte voor een werkplek of wellicht een eigen zithoek voor de kinderen. De tweede verdieping is de reguliere slaapverdieping met drie ruime slaapkamers en een royale badkamer. Bij deze woning komt standaard een dakopbouw en een ruim, zonnig dakterras. Een heerlijke plek om op zomeravonden te genieten van een etentje.
Opties
De woonkeuken staat in verbinding met een werkruimte of speelkamer aan de voorzijde van de woning. Optioneel zijn schuifdeuren die de ruimtes scheiden. Ook is het mogelijk een uitbouw te plaatsen of om openslaande deuren aan te brengen in de achtergevel. Op de verdieping kan de woonplek gewisseld worden met de werkplek. Ook kan deze afgesloten worden van de woonruimte. Op de slaapverdieping is het mogelijk twee of drie slaapkamers te realiseren. Bij twee slaapkamers ontstaat er ruimte voor bijvoorbeeld een inloopkast. De badkamer biedt voldoende ruimte om nog te kiezen voor een bad en zelfs een dubbele wastafel. De dakopbouw kan verder uitgebreid worden als een volwaardige vierde woonlaag met riante slaapkamer en dakterras.
 • Beste van twee werelden
 • Zeer ruime hal van 13 m² en woonkeuken van 32 m² op de begane grond
 • Royale woonkamer op de eerste verdieping van 41 m²
 • Directe verbinding tussen de keuken en living door vide
 • Drie slaapkamers (9, 12 en 15 m²) en badkamer (7 m²) op de tweede verdieping
 • Tuin met berging 
 • Diverse uitbreiding- en indelingsmogelijkheden
 • Parkeerplaats op eigen terrein
 • Woonoppervlak van 159 m²
 • Dakopbouw op de vierde verdieping met o.a. wasruimte van 6 m²
 • Ruim zonnig dakterras van 16 m²
 • Prijzen met dakopbouw vanaf € 318.000,- v.o.n.
 • Prijzen zonder dakopbouw vanaf € 286.000,- v.o.n. 
U mag bij ieder bouwnummer zelf bepalen welk woningtype u kiest. Daarnaast is het bij alle woningen mogelijk om een vierde verdieping te realiseren. Deze kunt u naar eigen wens indelen. Hiermee wordt het woonoppervlak vergroot tot wel 200 m². Neem contact op met de makelaar voor uitgebreide informatie over de optionele vierde laag en bijbehorende prijzen.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Stadswerf Kade fase 2
Er waait een frisse wind door de Oosterparkbuurt. In de jonge woonbuurt Stadswerf komen nieuwe drie- en vierlaagse eengezinswoningen met tuin. De industriële, stoere geschiedenis van de locatie vormde de inspiratie voor de architectuur.

Kadewoningen

Aan de Flamingokade langs het water komen de ruime kadewoningen. Van de eerste tien kadewoningen uit fase 1 is er nog maar één beschikbaar. De verkoop van de volgende zestien kadewoningen (fase 2) is inmiddels gestart. Je kunt je tot dinsdag 20 september inschrijven als geïnteresseerde. 
Bij Stadswerf geniet je van het schouwspel dat het Van Starkenborghkanaal biedt: voorbijvarende boten, snaterende watervogels en een groene kade. We hebben de woningen vernoemd naar voorbij varende schepen.

Stad in zicht

Stadswerf staat voor rustig en besloten wonen aan de rand van de Oosterparkbuurt. Een wijk met basisscholen, sportvoorzieningen, park en plantsoen binnen handbereik. Het bruisende centrum van Groningen is slechts acht minuten fietsen.

Wonen op jouw manier

Wonen op de verdieping of juist op de begane grond? Kies je voor ruim zicht op het Van Starkenborghkanaal of de beschutting van de tuin? Door je woonruimte over de eerste twee woonlagen te verdelen, combineer je het beste van beide werelden.
Maar ook een vierde woonlaag, een royaal dakterras, ruimte voor een inloopkast, extra slaapkamer(s), werken aan huis: als bewoner heb je veel vrijheid om de indeling van je huis te bepalen.

Creatieve pioniers

In de buurt van de woningen in Stadswerf ligt Toentje: een stadstuin waar iedereen mag helpen. Aan de Paradijsvogelstraat huizen verschillende creatieve ondernemers en kunstenaars.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?